Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sad igrajte bezbrižno: Redari ispred kuća nogometaša PSG-a

None Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nakon što su prošle godine domovi igrača PSG-a za vrijeme utakmica nekoliko puta opljačkani, klub je odlučio poduzet nove mjere sigurnosti i ispred kuća svojih igrača postaviti redare

Dosta je pljački! Zaključili su to čelnici PSG-a i odlučili pred kuće svojih igrača postaviti redare koji će paziti da ne dođe do neovlaštenih ulazaka u domove njihovih igrača.

Parižani su se na ovaj potez odlučili nakon što su u malo vremenskog razmaka bile opljačkane kuće Erica Choupo Motinga, Laywina Kurzawe, kapetana Thiaga Silve, a u vrijeme treniranja Parižana bio je opljačkan i današnji trener Arsenala Unai Emery. Sve će to napraviti o svojem trošku kako bi njihovi igrači bili sigurni da nitko neće neovlašteno ulaziti u njihove domove za vrijeme utakmica.

PSG je već financirao ovakav projekt 2015. godine nakon nekoliko pljački u Parizu, a samo je Zlatan Ibrahimović tada rekao kako mu redari nisu potrebni. Sve je to bilo prekinuto kad su zatražili od svojih igrača preuzimanje plaćanja redarske službe. 

Komentari (10)
  • Koja je svrha uopce da igraju, ligu su osvojili, iz lige prvaka su ispali, daj nekim u21 deckima da igraju, ove posalji doma do druge sezone.

    23. 3. 2019,   12:30
  • To je taj liberalni i romanticni pariz😎👍🏻

    23. 3. 2019,   12:08
  • Imam osjecaj da ce psg potrositi jos vise ovo ljeto nego ono kada su Neymara kupili.

    23. 3. 2019,   12:56