Obavijesti

Sport

Komentari 11

Said: Dao bih ruku za pobjedu u Osijeku i prolaz u polufinale

Said: Dao bih ruku za pobjedu u Osijeku i prolaz u polufinale

U prvom dijelu sezone Osijek je zabio u sudačkoj nadoknadi, u subotu je na isteku zabio Hajduk, a tko će imati više sreće i proći u polufinale Kupa saznat ćemo večeras. Derbi Osijeka i Hajduka počinje u 18 sati

VIDEO

Toplu jaknu, debelu vunenu kapu i rukavice odjenuo je Ahmed Said za put u Osijek, u kojem će se danas, za vrijeme kup ogleda Osijeka i Hajduka temperatura približiti nuli, a mogla bi padati i kiša.

- Ovo je zbog predostrožnosti, navikao sam na zimu u Milanu, tako da se uvijek toplo odjenem - nasmijao se Said, koji se vratio u momčad nakon kazne, i u dva ogleda zabio dva gola, a nada se i trećem.

- Bilo bi lijepo zabiti, ali još ljepše proći u polufinale. To je u ovom trenutku najvažnije, a tko će zabiti gol, uopće nije važno. Iskreno, ne mogu dočekati početak utakmice u Osijeku, dao bih ruku za pobjedu i prolaz u polufinale, jer je to u ovom trenutku jako važno za cijeli klub. Spremni smo za dobar rezultat, idemo gore dati sve od sebe za pobjedu i prolaz - kaže Said, koji optimizam temelji na 90 minuta utakmice protiv Osijeka na Poljudu.

 - Svi su vidjeli da smo bili bolji, ali nismo imali sreće. Ja sam pogodio stativu, imali smo još nekoliko lijepih situacija, a oni su zabili iz jednog jedinog udarca na gol. U drugom dijelu su imali nekoliko akcija, ali isključivo zbog toga što smo se mi otvorili i zaigrali na sve ili ništa. Ako zaigramo kao momčad, možemo ih pobijediti u Osijeku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za razliku od utakmice na Poljudu, na Gradskom vrtu će i domaćin sigurno biti ofenzivniji.

- Vidjet ćemo, zadnji put smo tamo primili gol u sudačkoj nadoknadi i izgubili, sada smo mi bili sretniji i zabili u sudačkoj nadoknadi. Moramo biti pametni i jaki, moramo igrati zajedno i pokušati na terenu pokazati da smo bolji.

Pritisak s tribina i dalje je tu, no on Saidu pretjerano ne smeta.

- Meni pritisak ne smeta, ako ga nema, onda je pomalo dosadno.

Ovo je ipak drugačija vrsta pritiska.

- Znam da su navijači nezadovoljni, nezadovoljni smo i mi sami, ali vjerujem da ćemo borbenošću i rezultatima vratiti njihovo povjerenje i podršku. Tu su oni, uz nas, vjerujem da će se brzo sve vratiti na ono što je nekad bilo.

Dobra vijest je da se kapetan Nižić vratio nakon udarca u glavu, zbog kojeg je u prvenstvenom ogledu istih protivnika napusti igru u 33. minuti.

- Za promjenu udarac u glavu - nasmijao se Nižić, koji je u više navrata morao napuštati igru zbog sličnih udaraca.

- Sve je u redu, spreman sam za utakmicu, a to je najvažnije. U Osijeku nas čeka jako zahtjevna utakmica, vidjeli smo u subotu da nam mogu napraviti probleme iako nisu bili baš dobri, iz jedine opasne situacije su nas kaznili, i zato moramo biti oprezni, smanjiti greške na minimum, jer znamo što nam ova utakmica znači. Idemo po prolaz i polufinale - kaže kapetan Hajduka, koji se nada da će njegova momčad otići sve do kraja.

- Idemo korak po korak, ali svi razmišljamo o trofeju. Ne bih žurio, ali da sanjam o tome da kao kapetan dignem pokal u zrak, sanjam...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka