Obavijesti

Sport

Komentari 31

Said se zapravo sam izbacio iz momčadi: Evo što sve izvodi...

Said se zapravo sam izbacio iz momčadi: Evo što sve izvodi...
1

DOSTA JE BILO Ahmed Said od danas trenira s drugom momčadi 'bilih' po odluci trenera Carrilla. Struka mu više ne tolerira loše ponašanje i time je Hajduk ostao bez još jednog napadača uoči derbija na Poljudu

VIDEO

Joan Carrillo drži čvrstu disciplinu na Poljudu i tu nema odstupanja. Španjolac je čak pokazao i zavidnu toleranciju po pitanju napadača Saida Ahmeda Saida jer taj je napadač napravio niz prekršaja da bi na koncu danas bio izbačen iz prve momčadi Hajduka.

Protiv Cibalije u pobjedi 2-1 Said je propisno naljutio ponajboljeg igrača Antu Ercega sebičnošću. Bila je to izgledna akcija, Erceg na kraju nije dobio loptu i Ahmed je sve uprskao. Opravdanje je bilo da je Erceg bio u ofsajdu što je besmislica.

>>> Spomenute detalje pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo bili do kraja dorečeni, bio sam ljut na moje igrače koji nisu dodali loptu u takvim situacijama. Nije samo Said, nego i Hamza koji nije dodao Ohandzi. Bilo je par situacija kada igrači nisu napravili ono što su trebali - rekao je Carrillo na pressici poslije teško izborene pobjede protiv Vinkovčana.

Kronologija prekršaja otkriva debelu povijest 'grijeha' naturaliziranog Talijana.

Prvi ozbiljniji prekršaj dogodio se kada je Said prošle sezone zamijenjen protiv Slaven Belupa te je, na putu prema klupi, napucao paket bočica vode koje su se razletjele tartan-stazom ispred klupe Hajduka.

Drugi put granice uzornog ponašanja prešao je protiv Evertona kada se utrpao da puca penal ispred Ante Ercega. Uzeo je loptu i fulao ga, Hajduk je na kraju ostao bez Europe.

>>> Detalj pogledajte OVDJE.

I tu je nastao čvor između njega i Ercega. 'Hajdučko srce' ostalo je bez živaca protiv Cibalije zbog sebičnosti kolege napadača.

Zatim se Said usudio prigovoriti Danteu Stipici zbog slabije reakcije na utakmici protiv Lokomotive. Zamjerio mu je primljen gol, pa sve i da je golman sve upropastio Said bi kao igrač koji je u Hajduku tek godinu dana trebao biti jedan od zadnjih koji prigovara igraču koji dres Hajduka nosi već 15 punih godina!

Hajduk je uoči Dinama u subotu upao u tešku situaciju s napadačima. Futacs je teško ozlijeđen, Almeide neće biti još dva do tri tjedna, a Ohandza definitivno nije u pravoj formi što se pokazalo protiv Cibalije.

Znao je biti i nervozan što se pokazalo na utakmici protiv Lokomotive (2-2) kada se opasno zakačio s protivničkim igračem Dejanom Radonjićem.  Bilo je tu i uvreda s obje strane.

>>> Detalj pogledajte OVDJE.

Napadač Lokomotive tvrdi da mu je Said brutalno vrijeđao obitelj, a igrač Hajduka kaže da mu ništa nije rekao. Niti Said nije posebno ubojit, protiv Vinkovčana promašio je 'cijeli nogomet' u drugom poluvremenu uz spomenutu sebičnost.

Na kraju, Said i nije tolika nogometna klasa da bi mu se bilo što od ovog toleriralo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram