Obavijesti

Sport

Komentari 7

Saidova simultanka, Heber sad i asistira, Zwolinski trpa i trpa

Saidova simultanka, Heber sad i asistira, Zwolinski trpa i trpa
1

Iza nas je 14. kolo HT Prve lige. 'Insigne sa Drave' Marin Pilj zabio je golčinu protiv Slaven Belupa (0-2), a Bruno Petković zabio je predivan gol škaricama u derbiju kola protiv Lokomotive (0-1)

VIDEO

Kompletirano je 14. kolo 1. HNL. Dinamo je u derbiju kola prekrasnim škaricama Brune Petkovića slavio protiv Lokomotive (0-1), dok je Gorica u prvoj utakmici kola protiv Rudeša slavila golom Zwolinskog (0-1).

Tomislav Ivković dobio je otkaz u Slaven Belupu nakon poraza od Osijeka (0-2), a Inter je bez kapetana Andrića bio nemoćan u Splitu kod Hajduka (3-0). Primorski derbi Istre i Rijeke otišao je na stranu Riječana (1-2).

Najboljih jedanaest kola donosi Facebook stranica Romantika koja je specijalizirana za 1. HNL.

Najboljih jedanaest 14. kola HNL-a: 4-4-2

Dominik Livaković – Odradio je dobru utakmicu protiv Lokomotive i svoju je mrežu održao netaknutom. Istaknuo se sjajnom obranom udarca Frana Karačića u prvom poluvremenu utakmice. U osam ligaških utakmica primio je samo četiri gola.

Domagoj Bradarić – Ovaj osamnaestogodišnjak ustalio se u prvoj momčadi Hajduka. Pokazuje zavidnu polivalentnost. Prije tjedan dana protiv Gorice igrao je na desnom krilu, a ovaj vikend protiv Intera na lijevom beku. Trener Vulić je izjavio da je Bradarić uz Bornu Sosu budućnost Hrvatske na lijevom beku.

Mile Škorić – Vođa Osijekove obrane. U Koprivnici protiv Slaven Belupa odigrao je izrazito sigurno, a Osijek nije primio gol. Škorić kao bivši vezni igrač u potpunosti diktira tempo igre Osijeka iz zadnje linije i to momčadi Zorana Zekića pomaže da linije drži visoko i tako radi veći pritisak na protivnika.

Dario Župarić – Vratio se na teren nakon problema s ozljedom. Protiv Istre je odigrao na vrlo visokoj razini, praktički bez greške i s njim na terenu obrana Igora Bišćana izgleda puno stabilnije.

Musa Muhammed – Nigerijac je zadobio povjerenje trenera Sergeja Jakirovića i iz momčadi istisnuo Gruzijca Mtchedlishvilija. Protiv Hajduka je bio krivac za gol Jaira, ali je protiv Rudeša odigrao bez greške, sjajno u oba smjera. Njegovi ubačaji su bili precizni i samo je nepreciznost napadača Gorice spriječila da Musa upiše poneku asistenciju.

Heber – Krilni napadač Rijeke ponovno je odradio utakmicu na visokoj razini. Upisao je dvije asistencije na utakmici protiv Istre 1961 (2-1), čime je došao do brojke od pet asistencija ove sezone, a ima i sedam golova u 12 nastupa.

Ante Palaversa – Još jedan Hajdukov dragulj nastavlja s dobrim utakmicama. Protiv Intera (3-0) je upisao drugi gol sezone i to opet momčadi Samira Toplaka. Možemo zaključiti da se radi o iznimno kreativnom igraču sa sjajnim udarcem i pred njim je lijepa budućnost.

Haris Hajradinović – Najubojitiji veznjak Osijeka u zadnje dvije sezone. Ne samo veznjak nego i igrač općenito. Sa šest golova je najbolji strijelac momčadi, a poentirao je i protiv Slaven Belupa (2-0). Imao je još nekoliko pokušaja iz daljine.

Ahmed Said – Ovo bi bio nogometaš za puno veće razine da nema problema s temperamentom. Odlikuju ga brzina i sirova fizička snaga što je zorno demonstrirao kada je braniča Intera ostavio u prašini, a onda lijepo poslužio Palaversu. Stigao je i zabiti jedan čime je stigao do brojke od 20 golova u HNL-u od svog dolaska u Hajduk.

Bruno Petković – Napadač Dinama je protiv Lokomotive predivnim škaricama zabio, vrlo vjerojatno, gol sezone. Taj potez je odlučio pobjednika, a Petković je u potpunosti dominirao utakmicom. Dobio je gotovo sve duele, a stigao je još jednom zaprijetiti škaricama, ali je Grbić obranio taj pokušaj.

Lukasz Zwolinski – Poljak je sam pobijedio Rudeš. Zabio je jedini pogodak na utakmici nakon asistencije Matije Špičića. S osam golova je najbolji strijelac lige, a mogao je imati i jedan više da mu protiv Rudeša nisu poništili čisti pogodak u završnici susreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome