Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Salah je ozbiljan! 'Ako Izraelac dođe u Liverpool, ja odlazim...'

None Foto: Simon Bellis/Press Association/PIXSELL

Za pretpostaviti je da će Liverpool odustati od dovođenja Izraelca jer im je u interesu da najveća zvijezda bude sretna. Ipak je Salah u ove dvije sezone glavni igrač momčadi koja se trenutačno nalazi na prvom mjestu...

Liverpool je pokazao veliki interes za napadača Salzburga Izraelca Moanesa Daboura, no dočekala ih je velika prijetnja. Zvijezda kluba Egipćanin Mohamed Salah najavio je da će otići iz kluba ako dovedu Izraelca. Naime, Izrael i Egipat su često ratovali tijekom prošlosti i u jako su lošim odnosima, a Salah ni u kojem slučaju ne želi dijeliti svlačionicu s čovjekom iz Izraela, piše Jerusalem post.

Za pretpostaviti je da će Liverpool odustati od dovođenja Izraelca jer im je najbitnije da najveća zvijezda bude sretna. Ipak je Salah u ove dvije sezone glavni igrač momčadi koja se trenutačno nalazi na prvom mjestu Premier lige.

Mohamed Salah postao je velika zvijezda Liverpoola, igrač koji zabija golove, koji radi šou na terenu. On je napadač od kojeg  možete očekivati nemoguće. Apsolutno je eksplodirao prošle sezone nakon što je došao iz Rome na Anfield, no ove sezone počeo nešto lošije. Egipatska mašina se opet upalila, ali i poslala opasnu poruku upravi.

 

 

Komentari (146)
  • ...igra u Europi, prima placu, treba ga izbaciti iz Europe nek ide u Arabiju igrati

    26. 12. 2018,   15:58
  • Sto to nije rasizam? Sto Fifa kaze na to?

    26. 12. 2018,   16:25
  • Kad ovo pročitam, "da bude sretan" riga mi se...

    26. 12. 2018,   16:06