Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sammir kao u Dinamu: Osvojio je prvi trofej u Sport Recifeu...

None Foto: Instagram

Bivši hrvatski reprezentativac Sammir osvojio je svoj prvi trofej u Brazilu. Njegov Sport Recife osvojio je prvenstvo brazilske savezne države Pernambuco. Prepune tribine oduševljeno su pozdravile nove prvake

Jorge Sammir nastavio je s tradicijom osvajanja trofeja koju je toliko godina njegovao u Dinamu.

Osvojio je svoj prvi trofej u rodnom Brazilu. Pomogao je svom Sport Recifeu, inače brazilskom drugoligašu da osvoje naslov brazilske savezne države Pernambuco. Upravo je grad Recife glavni grad Pernambuca i slovio je za velikog favorita u tom natjecanju.

Sport Recife je bio bolji od Nautica nakon jedanaesteraca. Osnovni dio utakmice završio je 2-1 za Nautico što je značilo produžetke jer je prva utakmica završila 1-0 za Recife (nema pravila gola u gostima nap.a.). Već su u 12. minuti pala dva crvena kartone, za Hernanea s jedne i Sueiltona s druge strane. Za Recife je zabio Guilherme, a Diego i Roa Jimenez osigurali su lutriju jedanaesteraca.

Tragičar susreta bio je Nauticov Oliveira koji je promašio u drugoj seriji, dok su kod Recifea bili precizni svi izvođači. Sammir je svih 90 minuta proveo na klupi za pričuve, ali je nakon utakmice uživa u slavlju s navijačima, a sve je podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama.

Komentari (17)
  • Mogao je biti kralj u realu, barci, juveu..sad je kralj klupe di god dodje. Kakav propuh u glavi

    22. 4. 2019,   15:11
  • Propao k'o hajduk

    22. 4. 2019,   14:58
  • koga to zanima gdje je on i sta radi?

    22. 4. 2019,   16:44