Obavijesti

Sport

Komentari 34

Zagrebe, Sammir se vratio: Moj grad, moja igra i moja pravila!

Zagrebe, Sammir se vratio: Moj grad, moja igra i moja pravila!
1

Sammir je imao punu minutažu u pobjedi 2-1 Lokomotive protiv Osijeka, a nakon utakmice je poslao jasnu poruku svima: "Ovo je moj grad, moja igra i moja pravila!" Svi koji stižete u Zagreb, pazite se...

VIDEO

Sammir je ponovno zaigrao u Zagrebu. Brazilac će ove sezone pokušati pomoći Lokomotivi da ostvari što bolji plasman u prvenstvu, a premijeru pred hrvatskim navijačima imao je u prošlom kolu protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sammir debitirao za Lokomotivu 00:33

Lokosi su odigrali 0-0, na gostovanju, Sammir odradio 20-ak minuta na terenu. A onda je dočekao i prvu domaću utakmicu i veliku pobjedu protiv Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, bio je u prvoj postavi, odigrao čitavu utakmicu, šmekerski asistirao za pobjedu, a iako još uvijek čekamo poteze po kakvima ga pamtimo iz Dinama, razloga za slavlje itekako ima. Nakon pobjede se oglasio kratkom porukom na Instagramu i svima dao do znanja da će u Kranjčevićevoj od sada on krojiti pravila i da Lokomotivi nitko neće lagano uzimati bodove na njihovom terenu.

- Moj grad, moja igra, moja pravila - napisao je Sammir uz fotografiju s utakmice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My city, my game, my rules! +3 🚅🔵⚪️ #S10

A post shared by Jorge Sammir Cruz Campos (@sammir) on

Osijek je u Kranjči stigao do ranog vodstva golom Mirka Marića u sedmoj minuti, ali Lokomotiva je do kraja utakmice preokrenula. Strijelci za izjednačenje, a zatim i za pobjedu od 2-1 bili su Halilović i Tolić. Ovom pobjedom Lokomotiva je preskočila Osijek za jedan bod i s 14 bodova drži treće mjesto.

- Zaslužili smo pobjedu iako je Osijek u jednom trenutku utakmice bi puno bolji. Grbić nas je spašavao sjajnim obranama... Tolić je odlučio utakmicu, ali Sammir je jednostavno prevaga. Takvog igrača sigurno nema u HNL-u - rekao je nakon utakmice trener Lokomotive Goran Tomić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića