Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo se najveći ovako žrtvuju: Igrao je s temperaturom 39,4!

None Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Luka Modrić je imao temperaturu 39,4°C prije utakmice s Villarrealom i izašao je na teren igrati. Igrači nisu strojevi, a nitko nije imao manje odmora od nas, tvrdi trener Real Madrida

Luka je napravio sve što je mogao, još uvijek je gripozan. Dao je sve od sebe, rekao je nakon remija s Villarrealom 2-2 trener Real Madrida Santiago Solari.

On je Modrića zamijenio u 64. minuti i mnogi su mu to zamjerili. Kraljevi nakon izlaska našeg kapetana nisu izgledali dobro, Solarija su navijači i struka zatrpali kritikama, a on je sada otkrio da je Modrić na terenu imao visoku temperaturu od 39,4.

Luka Modrić je imao temperaturu 39,4°C prije utakmice s Villarrealom i izašao je na teren igrati. Igrači nisu strojevi, a nitko nije imao manje odmora od nas - rekao je Solari na konferenciji za medije.

Normalna tjelesna temperatura je od 36 do 37 stupnjeva, a groznica kod odraslih osoba je posebno opasna kada pređe granicu na kojoj je bio Luka - 39,4°C.

- Najvažnije je da se svi oporave i da izbjegnemo ozljede. Nije jednostavno igrati u tri natjecanja, trošimo puno energije - dodao je trener Reala.

Komentari (23)
  • Kakve su ovo gluposti sa 39,4 jedva stojis na nogama. A ako je istina (a nije) onda je trener je*eni idiot.

    5. 1. 2019,   14:52
  • Kako lažete ljude s ovim naslovima strašno.. I onda se nađu budale koje sve vjeruju

    5. 1. 2019,   15:37
  • Svaka čast Modriću, ali kaj je previše je previše, nikad nikoga niste opravdavali ovako, i ne znam čemu to. Da je imal temparaturu blizu 40 nema šanse da igra, ma nema šanse da se digne iz kreveta, pa ako nije tako pitajte bilo kojeg doktora..

    5. 1. 2019,   14:11