Obavijesti

Sport

Komentari 51

Budimir zabio dvaput Barci na Camp Nouu, Rakitić asistirao!

Budimir zabio dvaput Barci na Camp Nouu, Rakitić asistirao!
3

Ivan Rakitić ostvario je drugu asistenciju ove sezone u trećem uzastopnom nastupu u prvih 11 protiv Mallorce. Budimir je zabio dva utješna gola, a Lionel Messi, dakako, hat-trick u pobjedi 5-2

VIDEO

Rekli su mu da više ne računaju na njega, Ernesto Valverde držao ga je na ledu mjesecima i davao mu mrvice, a onda je ipak uvidio kakvog asa ima u momčadi i to mu se počelo isplaćivati.

Pokretanje videa...

00:15

Treću utakmicu zaredom Ivan Rakitić (31) dobio je šansu u prvoj postavi i odužio se treneru asistencijom za gol u subotnjoj pobjedi Barcelone protiv Mallorce na Camp Nouu (5-2). Hrvatski nogometni reprezentativac u 41. minuti fino je dodao Lionelu Messiju koji je fantastično pogodio za 3-1.

No drugi Hrvat ipak je bio u prvom planu na Camp Nouu, napadač Mallorce Ante Budimir (28). U 35. minuti malo unutar šesnaesterca pogodio je sami gornji lijevi kut lijepim udarcem i nakratko vratio nadu gostima s otoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - FC Barcelona v RCD Mallorca

Međutim Barcelona, koja je u naletu s četiri pobjede u svim natjecanjima, nije imala previše popusta. Do poluvremena je Luis Suárez povisio na 4-1 briljatnom "žabicom" petom, a u prvih 20-ak minuta ranu prednost domaćinu dali su Antoine Griezmann kojemu je asistirao - pazite sad - golman Marc-André ter Stegen, te Messi na dodavanje Griezmanna. Bila je to prava bomba u rašlje s 20-ak metara.

Ter Stegen je jedini golman u ligama "petice" koji je ostvario i drugu asistenciju ove sezone, Messi je ubilježio još jedan rekord postigavši jedini igrač koji je zabio najmanje deset golova u svakoj od posljednjih 14 sezona među ligama "petice", a i Suárez se ima čim podičiti: sad je zabio svakoj momčadi protiv koje je igrao u Španjolskoj, ukupno ima 139 golova.

Budimir je iskoristio novu nepažnju u obranu domaćina u 64. minuti kad je, nakon ubacivanja Francisca Gámeza Lópeza i lošeg istrčavanja Ter Stegena, glavom zabio u praznu mrežu za 4-2. Bio mu je to peti gol sezone.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ivan Rakitić izašao je iz igre u 72. minuti, a onda je Messi opet stupio na scenu i ubilježio hat-trick golom za konačnih 5-2. Budimir je igrao do 85. minute.

Barcelona se tako ponovno vratila na vrh La Lige, bodovno izjednačena s Real Madridom, ali nešto boljom gol-razlikom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu