Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo u snovima: City na siteu objavio da su osvojili C. Shield

None Foto: dailymail.co.uk

Šeici koji nisu bili na Wembleyu možda su išli na stranicu svoje omiljene igračke, a kad tamo, City - United 3-2. Zadovoljno su protrljali ruke i mislili si - prvi trofej je tu

Bogati vlasnici Manchester Citya jučer su se veselili, ali tek kratko i samo oni koji nisu izravno gledali Community Shield. Šeici koji nisu bili na Wembleyu možda su išli na službenu stranicu svoje omiljene igračke, a kad tamo piše, City - United 3-2. Zadovoljno su protrljali ruke i mislili si - prvi trofej je tu. Pogreška je ubrzo ispravljena, ali je kasnije uslijedilo bolno otrežnjenje. 

Naime, Manchester United je pobijedio 3-2, a onaj koji vodi stranicu se zaigrao. Valjda neće zbog toga dobiti otkaz. Tko mu može i zamjeriti kraj igrača koji su prokockali 2-0 vodstvo na poluvremenu. U nastavku su zabili Smalling i Nani dvaput, a drugi pobjednički gol u posljednjoj, četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Komentari (35)
  • kakav klub takva stranica....mozda su šeici i premije pustili za prvi trofej....haha....koja sprdačina od kluba....čak je i meni draži bio junajted jučer nego ovi šarlatani....YNWA!!!!

    8. 8. 2011,   12:30
  • šta ova djeca po svim člancima pišu ggmu?? šta to znači, stvarno ste dosadni sa tim dječjim izrazima

    8. 8. 2011,   13:19
  • Name on the trophy

    8. 8. 2011,   13:45