Obavijesti

Sport

Komentari 13

Samoozljeđivanje: Brozović je 'mala beba' za Gorana i Mikija

Samoozljeđivanje: Brozović je 'mala beba' za Gorana i Mikija
1

Ako ste mislili da su bizarne ozljede Luke Šebetića i Marcela Brozovića vrhunac, prevarili ste se. Prisjetili smo se kako su 'stradali' Miki Rapaić i Goran Ivanišević čiji su slučajevi bili doista posebni...

VIDEO

Bizarna ozljeda Marcela Brozovića koji je slomio prst na desnoj nozi poslije utakmice s Juventusom nadovezala se na onu rukometaša Luke Šebetića.

Popularni Šeba ozlijedio se na spavanju - probudio se nepodnošljivim bolovima u koljenu. Dijagnoza - oštećenje meniskusa u koljenu, trajanje oporavka nepoznato.

Broz će pak pauzirati oko dva tjedna, a on je zaradio ozljedu jer je ljutito reagirao nakon što ga je protiv Juvea s terena izvadio trener Stefano Pioli.

No, nije to ništa za recimo Mikija Rapaića ili Gorana Ivaniševića.

Goran Vlaović

Uzvratna utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka 1993. godine Dinamo je poveo protiv Steaue golom Gorana Vlaovića. Iz prve utakmice u Bukureštu, 'modri' su donijeli pobjedu 2-1 pa je Vlaovićev gol u Ljubljani, jer bile su to ratne godine pa se igralo za Bežigradom, trebao biti sasvim dovoljan za prolaz. 

Vlaović je proslavio bacivši se na prsa raširenih ruku, napravio je tzv. 'afričku zvijezdu', ali nepravilno. Udario je bradom o zemlju i dobio potres mozga. Normalno je nastavio igrati i 'modri' su shvatili da se nešto čudno događa tek kad je prije početkom nastavka pri izlasku iz svlačionice, suigrače pitao:

- Protiv koga igramo? Koji je rezultat?

Martin Palermo

U tom trenutku jedan od najtraženijih napadača svijeta stradao je na bizaran način. Išao je slaviti gol s navijačima i skočio na zidić koji je nosio ogradu, no komad betona odvalio se pod naletom krampona kopačke i noga je pukla.

Miki Rapaić

Jedan od najdarovitijih nogometaša u povijesti Hajduka ujedno je bio i jedna od najvećih šeprtlja svoje generacije. Jednom se ozlijedio na nevjerojatan način - na povratku iz Južne Amerike počešao se avionskom kartom i ozlijedio si oko. Nije igrao tjednima.

Goran Ivanišević

Apsolutni kralj bizarnih ozljeda nadmašio je sam sebe kad je važan turnir morao propustiti zato što je razrezao stopalo tako što je stao na školjku na plaži. Jednom si je ozlijedio prst vratima... Goran je uistinu bio najveća opasnost sam po sebe.

Ivan Čupić

U jednoj od najbizarnijih nesreća svjetskog sporta, naš rukometaš Ivan Čupić ostao je bez prsta. S dečkima je izašao van na piće, na povratku se poskliznuo i pokušao uloviti za ogradu na koju je negdje putem zapeo vjenčani prsten. Nažalost, gornji dio prsta nisu mu uspjeli spasiti i ostao je bez pola prsta lijeve ruke.

Goran Stanzl/Pixsell

Santiago Canizares

Uoči Svjetskog prvenstva 2002. u Japanu i Južnoj Koreji tadašnji prvi golman španjolske reprezentacije Santiago Canizares ozlijedio se također na bizaran način.

Poslije jednog treninga uoči Mundijala prilikom tuširanja razbio mu se losion i on je nespretno stao na komadić stakla. Zbog toga je morao propustiti natjecanje života.

Pascal Morency

Napadač Medveščaka Pascal Morency 2011. godine je pao u kupaonici svog stana u Zagrebu te zadobio teške povrede glave i lijevog kuka. Tijekom večeri igrač je primljen u jednu zagrebačku bolnicu gdje je, zbog težine i ozbiljnosti ozljeda, zadržan na višednevnom promatranju. Baš ne(s)pretni 'medvjed'.

Slobodan Janković

U jednoj od najnevjerojatnijih i najtežih nesreća u povijesti sporta, srpski košarkaš teško je ozlijedio sam sebe. Slobodan Janković igrao je za Panionios i nezadovoljan zbog sudačke odluke opalio je glavom u konstrukciju koja je bila obložena strunjačom. 

Nažalost, pogodio je očito krivo mjesto, negdje na nekom spoju i odmah nakon udarca napravio je par koraka prije nego što se srušio. Čitav život ostao je nepokretan i nakon 13 godina života u kolicama preminuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija