Obavijesti

Sport

Komentari 93

Sanches hit Eura: Tražio sam izbornika da pucam drugi penal

Sanches hit Eura: Tražio sam izbornika da pucam drugi penal
5

Taj momak je neustrašiv, baš ga briga! Stalno traži loptu, ima moć i snagu, energiju da može trčati cijeli dan. Bayern je sretan što ga je kupio, rekao je o suigraču Jose Fonte

VIDEO

Portugalski veznjak Renato Sanches (18) apsolutni je hit Europskog prvenstva u Francuskoj. Mladi nogometaš je uoči Eura prešao iz Benfice u Bayern za 35 milijuna eura, a dokazao je da Bayern ne kupuje svakoga. Jučerašnjim nastupom potvrdio je da se radi o iznimnom talentu, sjajnih fizičkih predispozicija, s odličnim pregledom igre, a dobar nastup okrunio je golom u regularom dijelu te zabijenim penalom u raspucavanju.

- Rekao sam izborniku da želim pucati drugi. Cristiano je odmah bio predodređen da ide prvi, a ja sam bio uvjeren da ću zabiti i tražio sam da pucam drugi. Izbornik je imao povjerenja u mene, ja sam imao povjerenja u sebe... Nisam bio nervozan, bio sam smiren. Radio sam ono što uvijek radim. Odabrao sam stranu i pospremio loptu u tu stranu - rekao je Sanches.

Po drugi put (zaredom) na Europskom prvenstvu proglašen je igračem utakmice. Prvi put je bilo protiv Hrvatske.

- Lijepo je primati individualne nagrade, ali momčad je najbitnija. Da nije bilo ijednog pojedinca ovaj rezultat ne bi bilo moguće ostvariti. Kritike su nas samo učinile jačima. Dali smo sve od sebe i stvari zasad idu jako dobro. Radili smo jako napono i sada nas nije briga za kritičare jer smo u polufinalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ostatak momčadi ima samo riječi hvale za mladog Sanchesa. Svjesni su da će dugi niz godina igrati za reprezentaciju.

- Taj momak je neustrašiv, baš ga briga! Stalno traži loptu, ima moć i snagu, energiju da može trčati cijeli dan. Bayern je sretan što ga je kupio. Pa i penal za 18-godišnjaka je velika odgovornost, ali on nema straha. A još je i drag dečko, sluša starije, želi učiti - rekao je stoper Southamptona i Portugala Jose Fonte dok je Nani rekao:

- Baš je samouvjeren. Vrlo je mlad, ali ima sjajnu osobnost. Ne boji se pokazati svoje kvalitete što je odlično za mladog igrača. Ako želiš biti zvijezda i ostvariti svoje snove, ne smiješ se plašiti ničega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu