Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sandri opet izmakao dijamant: Perez slavi drugi put zaredom

Sandri opet izmakao dijamant: Perez slavi drugi put zaredom
2

Sada je Perković narušeno samopouzdanje nabildala pobjedom na Hanžeku, tražila je sedmi dijamantni naslov i 43. pobjedu, no disk dalje od 66,00 iz druge serije nije otišao.

VIDEO

Drugu godinu zaredom Sandra Perković ostaje bez dijamanta. Nakon trećeg mjesta prošle godine ovu je sezonu završila na drugom. Pobjednica Dijamantne lige drugi je put zaredom Yaime Perez, Kubanka koja je potukla konkurenciju i lani u Bruxellesu na velikoj završnici.

Perković je tada u belgijsku prijestolnicu stigla s 15 uzastopnih pobjeda, ali nijedna joj nije vrijedila zbog novih pravila po kojima se za dijamant računalo samo ono što će diskašice napraviti u finalu. Sandru je malo prije nastupa pokosila temperatura i nije se uspjela potpuno oporaviti, pa je Perez s nevelikih 65 metara otišla do trona.

Nedovoljan krik

Sada je Perković narušeno samopouzdanje nabildala pobjedom na Hanžeku, tražila je sedmi dijamantni naslov i 43. pobjedu (prvu ove sezone u tom natjecanju), no disk dalje od 66.00 iz posljednje serije nije otišao. 

Perez, koja ima najbolji rezultat sezone sa 69,39 iz francuskog Sottevillea, što joj je i osobni rekord, vodila je od prvog hica koji je letio do 65,95 pa je u četvrtoj seriji bacila do 67,24 i potom u zadnoj do najdužih 68,27. Sandra se opet mučila s pravim ritmom jer otvorila je neispravnim hicem, imala ga je i u trećoj i petoj seriji. Ostala je nada za posljednju, ispustila je i krik, ali disk je stao na točno 66 metara.

Treće je mjesto osvojila Kristin Pudenz sa 63,73 i to otevši ga u šestoj seriji Kubanki Caballero koja je završila četvrta sa 63,53 i do Bruxellesa je skupila najviše bodova. Tri su tjedna točno ostala do Svjetskog prvenstva u Dohi, Sandri dodatna motivacija neće biti potrebna.

1. Yaime Perez (Kuba) 68,27
2. Sandra Perković (Hrvatska) 66,00
3. Kristin Pudenz (Njemačka) 63,73
4. Denia Caballero (Kuba) 63,53
5. Claudine Vita (Njemačka) 62,15
6. Valarie Allman (SAD) 61,70
7. Nadine Müller (Njemačka) 61,39
8. Melina Robert-Michon (Francuska) nije nastupila

Na finalu je nastupila i Ana Šimić u skoku u vis, a zauzela je osmo mjesto s preskočenih 185 cm. Šimić je prve dvije visine, 180 i 185 cm, preskočila iz prvog pokušaja, ona sa 189 bila je previsoka za našu skakačicu kojoj je osobni rekord 199 cm, a ove sezone se može pohvaliti s preskočenih 194 cm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju