Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sandra Paović: Dugo sam sanjala Božić u Vukovaru

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

KONAČNO DOMA ZA BOŽIĆ: Sandra Paović se vratila u rodni grad. Kaže da je jako dugo sanjala božićne blagdane u svom gradu te s roditeljima...

Godinu dana nakon posljednjeg posjeta Vukovaru, za prošle božićne blagdane, hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović u ponedjeljak se vratila u rodni grad. Dolazak joj je uljepšala vijest da su se njezini roditelji opet uselili u stan u ulici Vile Velebita, u kojem je Sandra živjela prije Domovinskog rata. Nakon povratka iz izgnanstva godinama su živjeli u obližnjem stanu u Ulici Blage Zadre. Tek prošli tjedan njihov predratni stan im je ponovno osposobljen za stanovanje.
- Ovo sam jako dugo sanjala - provesti božićne blagdane sa svojim roditeljima u svome Vukovaru u svome stanu! Nekoliko dana ću se odmarati, potom idem natrag u Zagreb na humanitarni koncert u Arenu, a onda opet na rehabilitaciju - kaže mlada Vukovarka, koju je u rodni grad dopratio izbornik hrvatskih stolnotenisačica Neven Cegnar.
U Zagreb se vraća 29. prosinca. Tog dana u Areni je najavljen spektakularni humanitarni koncert za Sandrino daljnje liječenje, a prikazat će se i dokumentarni film o njezinim životnim uspjesima “52 minute”

Komentari (4)
  • Ljepo ju je vidit ovako nasmijanu nakon svega !!

    21. 12. 2009,   23:19
  • VUKOVAR !!!!!!!

    21. 12. 2009,   19:07
  • Dobro došla u naš grad Vukovar-mitnica

    21. 12. 2009,   21:23