Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sandra proslavila Valentinovo s Edisom: Moje srce gori za tebe

None Foto: Sandra Perković/Facebook

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (29) na Facebooku je za dan zaljubljenih poslala poruku svom treneru i partner Edisu Elkaseviću (36) s kojim je nakon poslovne suradnje i 'zaiskrilo'

Srce mi gori od ljubavi prema tebi i svaki je dan s tobom poseban! Hvala ti dragi, volim te, poručila je Sandra Perković (29) svom partneru i treneru Edisu Elkaseviću povodom Valentinova na Facebook profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

My love for you sets my heart on fire 🔥 and makes each day of my life so special ! 👩🏼‍🤝‍👨🏻 Thank you my darling.. I LOVE...

Objavljuje Sandra PerkovićPetak, 14. veljače 2020.

Za Novu TV je Sandra progovorila i o njihovom odnosu koji je od posla prerastao u nešto više.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- 'Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira. 

Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola - naglasila je pa prokomentirala doping skandal:

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Nisam za taj doping pad bila 100 posto odgovorna. Samo sam unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja, imala sam 20 godina i nakon tog pada je krenulo osuđivanje. "Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista...", pričalo se - kaže Kraljica diska koja je do svojih medalja došla mukotrpno, ali njena upornost i stav bili su jasni od rođenja.

Sad na ljubavnom planu ide sve kako treba, a Olimpijske igre se bliže te novim odličjem ponovno može pokazati koliko vrijedi.

Komentari (25)
  • Koji od njih je edis?

    14. 2. 2020,   12:13
  • Kaj je i ona sada za mir u svijetu i zaštitu delfina?😯

    14. 2. 2020,   11:28
  • Srce gori za Bandića :)

    14. 2. 2020,   11:21