Obavijesti

Sport

Komentari 18

Sandra s manekenskom linijom na SP-u: Motiva mi ne manjka

Sandra s manekenskom linijom na SP-u: Motiva mi ne manjka
7

Ne želim pričati o zlatu, prvo treba ispuniti kvalifikacijsku normu, samo želim da sve prođe glatko, a onda neka se stvari poslože. Nikad nisam motiviranija išla na SP, rekla je Sandra Perković

VIDEO

Prije nepuna tri tjedna bacila je najdalji hitac u povijesti naše države, disk je pao na 71,41 metar, šesnaesti najdalji hitac svih vremena. Aktualna olimpijska i europska prvakinja Sandra Perković dominira, a nikad nije bila mršavija.

Trenutno naša najuspješnija atletičarka ima oko 80 kilograma, neke njezine protivnice imaju po 15 i 20 kila više, a opet joj ne mogu ni blizu. Naravno, nije sve u masi, stvar je u tehnici, a tu je Sandra gotovo nedodirljiva.

'Ne želim pričati o zlatu'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je isto - rekla je Sandra u nedavnom intervjuu za tportal.hr.

U Londonu će pokušati vratiti svjetski naslov koji joj je nakon zlata u Moskvi 2013. godine u Pekingu preotela Kubanka Denia Caballero.

Sandra ima kvalifikacije u petak, osmog dana Svjetskog prvenstva, finale diska je zadnjeg dana, 13. kolovoza u nedjelju.

- Dobro smo odradili pripreme, bili smo praktički u stopostotnoj karanteni. Tijelo mi je bilo umorno nakon naporne sezone i nismo htjeli krenuti jako nego tempirati formu za SP - rekla je Sandra za HRT prije puta u London na atletsko Svjetsko prvenstvo.

Naravno, glavna je favoritkinja za zlato, dok će svjetski rekord još dugo ostati nepromijenjen. Sandri ili njezinim konkurenticama trebat će pravo malo čudo da bi srušile rekord Njemice Gabriele Reinsch iz 1988. godine od nevjerojatnih 76,80m.

- Ne želim pričati o nekakvim medaljama ni zlatu, prvo treba ispuniti kvalifikacijsku normu, samo želim da sve prođe glatko, a onda neka se stvari poslože. Nikad nisam motiviranija išla na SP - dodala je Sandra Perković.

 

Hands Up For The Weekend 🙌🏻😛🙋🏼 #TeamSP #TeamNike #WCH2017 #WorkHardThrowFarStayHumble #SportCamp

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

 

Saturday 💃🏼 GIRL THING ☀️💦☺️ Act Like A Lady, Train Like A Beast 🤓 #TeamSP

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

 

🔝 #MeetingSottevilleLesRouen #TeamNike #TeamSP #Solgar #PGrupacija #Nike #Saponia

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...