Obavijesti

Sport

Komentari 3

Sandra Šarić: Žalim zbog onog poraza u četvrtfinalu

Sandra Šarić: Žalim zbog onog poraza u četvrtfinalu
1

Sretna sam zbog bronce, ali nekako ostaje žal zbog nezasluženog poraza u četvrtfinalu od Korejke. Misim da sam bila bolja, kaže Sandra

VIDEO

Osvajačica četvrte olimpijske medalje za Hrvatsku Sandra Šarić bila je sretna zbog brončane medalje, ali joj je žao za poraz u četvrtfinalu protiv Korejke Hwang Kyungseon.
- Sretna sam zbog bronce, ali nekako ostaje žal zbog nezasluženog poraza u četvrtfinalu od Korejke. Mislim da sam bila bolja i trebala sam se boriti za zlato - kazala je Sandra Šarić.
No 24-godišnja Senjanka ne može prežaliti četvrtfinalni poraz od Južnokorejke Kyungseon Hwang (1-3).
- U toj borbi sam bila bolja, a sigurna sam da su suci umjesto 2-1 za mene krivo dodijelili poen Korejki, koja je povela s nepostojećim bodom. Teško se koncentrirati kada te kradu. Bila sam spremna pobijediti svjetsku prvakinju i gotovo sigurno u polufinalu svladati i Francuskinju Epangue. Osim psihološkog šoka zbog poraza, u toj borbi sam ozlijedila nogu i potrošila puno snage pa sam s malo straha ušla u dvoboj repasaža s Emiratkinjom. Srećom, kada sam to uvjerljivo dobila, više nije bilo straha za broncu - rekla je Šarić, koja je svoju radost podijelila s kolegicom Martinom Zubčić.
- Borba s Portorikankom je bila moja najbolja borba, točno sam znala što treba raditi, a nervoza je nestajala sa svakim bodom. Imala sam dobar osjećaj već ujutro, Martinina bronca mi je dala snagu, a znala sam da će sve biti u redu ako se ujutro probudim raspoložena. Tako je i bilo, bila sam dobre volje, otud to silno samopouzdanje u svim mečevima osim protiv Korejke. Taj dvoboj neću prežaliti - dodala je Sandra, koja se prije pet godina preselila iz Senja u Zagreb.
- Roditelji mi još žive u Senju, imam i brata Silvija, a ja studiram upravno pravo. Taekwondom sam se u Senju počela baviti samo iz razloga jer je to bio jedini sport kojim su se cure mogle baviti u mom gradu.
Brončana Senjanka se na kraju malo i našalila jer je njezina protivnica iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Maitha Sheikha Almaktoum zapravo princeza i jedina je na cijelom natjecanju bila u stalnoj pratnji tjelohranitelja. Sve do ulaza na tatami.
- Kako je bilo istući princezu? Nadam se da se nije naljutila - zaključila je Šarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe