Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sandro Kulenović: Nemamo još prava na kiks, idemo po bodove

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bili su prljavi, ali to smo očekivali, na kraju su uzeli sva tri boda i s tim se treba nositi - rekao je Sandro Kulenović, strijelac jedinog gola za Hrvatsku u porazu protiv Škotske 2-1...

Hrvatska i Škotska susrele su se u sklopu prve utakmice za našu mladu reprezentaciju u ovome kvalifikacijskom ciklusu za Euro 2021. godine. Slavili su gosti 2-1, unatoč vodstvu Hrvatske do 80. minute susreta. 

- I ako si kvalitetniji ne pobjeđuje se uvijek. Oni su danas ostavili pokazali više srca na terenu i zasluženo pobijedili - rekao je Sandro Kulenović nakon poraza.

KAKO IZGLEDA PLAY-OFF Možemo biti četvrti u skupini i svejedno se kvalificirati na EP!

- Bacali su se na glavu i bili su na svakoj lopti tvrdi. Bili su prljavi, ali to smo očekivali, na kraju su uzeli sva tri boda i s tim se treba nositi - rekao je strijelac jedinog gola za Hrvatsku. 

Svjestan je da ima još vremena, ali da se ne treba naviknuti na poraze pred buduće susrete.

- Nemamo puno prava na kiks. Dat ćemo sve od sebe da u narednim utakmicama uzmemo sve bodove.  Imat ćemo prvo prijateljsku s Mađarskom, a onda i kvalifikacijsku sa San Marinom, a u obje ćemo, kao i u bilo kojoj utakmici, ići na pobjedu - siguran je Sandro.

 

Komentari (4)
  • Kao da sam gledao 2 ili 3 HNlL. takva je utakmica bila . Sramota za naše zvjezdice i pogotovo izbornika !

    10. 9. 2019,   22:46
  • idete vi u mp3 s gračanom na klupi...

    10. 9. 2019,   22:33
  • Ovo nije reprezentacija Hrvatske nego skup Dinamovih zvjezdica na tragu nekadašnjih Halilovića i Ćorića. Šemper, Ivanušec, Majer, Marin, Sossa, Kulenović rezerve i ili nastupi za drugoligaše. Prvotimci: Bistrović, Dolček, Palaversa, Čolina, Ćuže na klupi ili čak niti pozvani.

    10. 9. 2019,   23:37