Obavijesti

Sport

Komentari 16

Šarić dosta dobar i u porazu, šampioni pomeli Bogdanovića

Šarić dosta dobar i u porazu, šampioni pomeli Bogdanovića
1

Na NBA parketima sinoć je odigrano šest utakmica uz nastup trojice hrvatskih košarkaša. Sva trojica su poraženi. Šarić (15-7-1) u Charlottei, Bogdanović (9p) kod Warriorsa i Bender (2-2-4) kod kuće od Detroita

VIDEO

Na tri od šest sinoćnjih NBA utakmica igrali su hrvatski košarkaši i - sva trojica doživjeli poraze. Bogdanović sa Indianom kod prvaka Warriorsa, Bender u Phoenixu od Detroita te vrlo dobri Šarić sa Wolvesima u Charlottei.

Dario Šarić bio je u početnoj petorci Minnesote i odigrao dosta dobrih 28 minuta: 15 poena (5/10, trica 2/3) uz 7 skokova i 1 asistenciju. To nije bilo ni izbliza dovoljno da Wolvesi izbjegnu peti poraz zaredom, utoliko prije jer su igrali bez ozlijeđenih Roberta Covingtona, Derricka Rosea i Jeffa Teaguea koji ostaju 'out' do kraja sezone. Najbolji kod domaćih, kao obično, All Star play maker Kemba Walker (31p, 5s, 6a).

Bojan Bogdanović kao i svi Pacersi polako osjeća posljedice umora igranja sa skraćenim 'rosterom' tj. bez najboljeg igrača Indiane, ozlijeđenog Victora Oladipa. Pacersi su poraženi četvrti put uzastopno, ovaj put apsolutno očekivano - kod Golden State Warriorsa. Prvaci su u drugoj i trećoj četvrtini napravili 26 razlike, a Bogdanović nakon jako drugo vremena odigrao utakmicu bez dvoznamenkastog broja poena: 9 u 26 minuta (put 3/10, trica 0/3).

Dragan Bender bio je starter za Sunse pa igrajući 32 minute imao baš jako skromni učinak: 2 poena (1/4, trica 0/2) uz 2 skoka, 4 asistencije i 1 blokadu. Detroit je dominacijom u drugom poluvremenu lako prošao Phoenixom, na krilima Waynea Ellingtona (23p), Andrea Drummonda (16p, 19s) i Blakea Griffina (17-7-8). Sunsi do kraja sezone ostaju bez ozlijeđenog Kellyja Oubrea Jr-a koji mora na operaciju prsta šake.

Dallas je uvjerljivo poražen u Sacramentu (Dončić: 13-10-3), Atlanta kod kuće tijesno svladala Jazzera (fenomenalni Donovan Mitchell promašio je tricu za produžetke), a Denver je pobijedio u glavnom gradu i to sa pet igrača koji su zabili po 15 poena te ukupno osmoricom sa dvoznamenkastim učinkom!

Zapad NBA lige ima četiri momčadi (od petog do osmog mjesta) sa potpuno identičnim postotnim učinkom, a na Istoku se Orlando nada u samom finišu 'regularne' sezone nekako prestići Miami i(li) Netse pa u zadnji tren dohvatiti play-off.

Rezultati

Charlotte-Minnesota 113:106
Washington-Denver 108:113
Atlanta-Utah 117:114
Phoenix-Detroit 98:108
Sacramento-Dallas 116:100
Golden State-Indiana 112:89

Zapadna konferencija

 

Istočna konferencija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom