Obavijesti

Sport

Komentari 61

Šarić postigao double-double; Dončić se opet igrao košarke...

Šarić postigao double-double; Dončić se opet igrao košarke...
8

Naš Dario je u susretu svojim učinkom bio drugi najefikasniji igrač gostiju, odmah nakon Cheicka Dialla s 22 ubačena poena, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu nad odličnim Denverom...

VIDEO

Hrvati su još jednom odigrali odlične partije za svoje momčadi u NBA-u. Dario Šarić je čak postigao i double-double, a Ivica Zubac je bez problema stigao do nove pobjedne sa solidnim učinkom. Slovenski reprezentativac Luka Dončić još je jednom oduševio i apsolutno dominirao parketom u pobjedi Dallasa.

Pokretanje videa...

00:38

Denver - Phoenix 116 - 104

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je jako dobru utakmicu upisavši double-double učinak s postignutih 18 poena i 17 skokova, no to nije bilo dovoljno da njegov Phoenix pobjedi Denver. Domaćini su bili prejaki za Šarićevu ekipu, pobijedili su 'nuggetsi' 116-104, a njihova dominacija na terenu vidjela se najviše u završnici kada je Phoenix izgubio korak i više nije mogao pratiti ekipu iz Denvera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naš Dario je u susretu svojim učinkom bio drugi najefikasniji igrač gostiju, odmah nakon Cheicka Dialla s 22 ubačena poena, dok su Denver predvodili Millsap i Murray s 23, odnosno 22 poena. 

LA Clippersi - New Orleans Pelicans 134-109

S druge strane, Mostarac Ivica Zubac uspio je sa svojim LA Clippersima bez većih problema svladati New Orleans Pelicanse uz velikih 25 poena prednosti 134-109. Zubac je pri tome odigrao 17 minuta i postigao pet poena te deset skokova. Najbolji među 'clippersima' bio je Harrel s čak 34 poena i 12 skokova, dok je goste pokušao spasiti Brandon Ingram s 24 postignuta poena. 

NBA: New Orleans Pelicans at Los Angeles Clippers

Huston - Dallas 123-137

Slovenski košarkaš Luka Dončić oborio je još jedan rekord. Postao je tek drugi košarkaš u posvijesti NBA-a koji je postigao 2.000 poena, 500 skokova i 500 asista prije svoje 90. službene utakmice. Luki je za taj rekord bilo potrebno 88 utakmica, a jedino je Oscar Robertson bio brži koji je došao do tih brojki sa 66 odigranih susreta.

Slovenac je rekord srušio u Hustonu kada je s Dallasom dominantno kroz cijeli susret sruši Jamesa Hardena 123-137 upisavši 41 poen, šest skokova i 10 asistencija. 

NBA: Dallas Mavericks at Houston Rockets

New York - Brooklyn 101-103

Brooklyn Netsi su stigli do treće pobjede 103-101 nad New York Knicksima, gotovo najlošijom momčadi u njihovoj konferenciji, uz sjajan učinak Dinwiddieja s 30 poena i Jarretta Allena s upisanih 18. Svoj je doprinos dao i bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa s ubačenih pet poena. Sve to 'netsi' postižu bez Kyrija Irvinga kojega neće biti niti u sljedeće dvije utakmice (Cleveland i Boston). 

Washington - Sacramento 106-113

U pobjedi Sacramenta nad Washingtonom najbolji su bili Harrison Barnes i Bogdan Bogdanović s 26, odnosno 21 košem i svaki po četiri skoka. Ovo im je sedma pobjeda u deset utakmica. 

Giannis 'mete' sve pred sobom, nevesela večer Šarića i Hezonje
Giannis 'mete' sve pred sobom, nevesela večer Šarića i Hezonje

Rezultati:

  • Houston - Dallas 123-137
  • New York - Brooklyn 101-103
  • Washington - Sacramento 106-113
  • Denver - Phoenix 116-104
  • LA Clippers - New Orleans 134-109
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem