Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šarićeva najbolja utakmica za Sunse, i Bojan dvoznamenkast

Šarićeva najbolja utakmica za Sunse, i Bojan dvoznamenkast
1

Dario je odigrao 35 minuta za Phoenix, zabio 18 koševa i upisao sedam skokova i dvije asistencije. Bogdanović je utrpao 12 koševa i upisao četiri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu

VIDEO

Dario Šarić je sinoć u porazu svojih Phoenix Sunsa od LA Lakersa zabio 18 koševa, dok je Bojan Bogdanović pobjedi Utah Jazza pridonio sa 12 ubačaja. 

Phoenix Suns su kod kuće izgubili od LA Lakersa sa 115-123 a Šarić je odigrao 35 minuta i u tom je vremenu ubacio 18 koševa (šut iz igre 7/11, trice 4/6) i dodao  sedam skokova i dvije asistencije.

Pokretanje videa...

00:12

Lakersi su sinoć bili prejaki za Phoenix, Anthony Davis je zabio 24 koša uz 12 skokova a Le Bron James je dodao 19 koševa i 11 asistencija.  Kyle Kuzma je bio najbolji pojedinac Lakersa sa 23 koša. Kod Sunsa najbolji su bili Devin Booker sa 21 košem i Aron Baynes sa 20.

Utah Jazz su, nadoknadivši zaostatak od 15 koševa, uspijeli na kraju kod kuće sa 119-114 svladati Brooklyn Netse, a Bojan Bogdanović je u 30 minuta zabio 12 koševa(šut iz igre 5/13, trice 1/3) i tome pridodati četiri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Donovan Mitchell je bio najolji strijelac utakmice sa 30 koševa, a Rudy Gobert je dodao 18 koševa i 15 skokova. U redovima Netsa najbolji je bio Kyrie Irving sa 27 ponea.

Philadelphia 76ers su kod kuće sa 98-97 pobijedili Cleveland Cavalierse, a Joel Embiid je za pobjedu svoje momčadi ubacio 27 koševa uz 16 skokova što mu je peti double-double ove sezone. Embiidovo zakucavanje 13,2 sekundi prije kraja donijelo je pobjedu Philadelphiji.

Kevin Love i Jordan Clarkson su svaki ubacili po 20 koševa za Cavalierse, a Ante Žižić nije ulazio u igru.Portland Trail Blazers su u gostima sa 99-107 izgubili od Sacramento Kingsa.

Mario Hezonja je odigrao 23 minute i upisao dva koša (šut iz igre 1/4, trice 0/1) uz tri skoka i dvije asistencije. Bogdan Bogdanović je predvodio Sacramento sa 25 koševa i 10 asistencija, a Damian Lillard je za Portland zabio 27 koševa.

(jt)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica