Obavijesti

Sport

Komentari 37

Šarićevi Sunsi gaze sve pred sobom, Hezonja dobar u porazu

Šarićevi Sunsi gaze sve pred sobom, Hezonja dobar u porazu
1

Dubrovčanin je ostvario double-double s 11 poena i 12 skokova. Najbolji je u petoj pobjedi Sixersa bio Al Horford s 25 poena, pet skokova i sedam asistencija

VIDEO

I dok se od Phoenix Sunsa kod kojih je ovo ljeto prešao naš Dario Šarić očekivala još jedna loša do mediokritetska sezona, Šiši i ekipa gaze sve pred sobom. Sada su na omjeru 4-2, a posljednja žrtva bili su Memphis Grizzliesi koje su svladali 114-105 u gostima.

Najbolji su u Sunsima bili Aron Baynes s 20 poena i Devin Booker s poenom više, dok se Šibenčanin opet mučio sa šutom te zabio devet poena uz sedam skokova. Kod Memphisa je sad već uobičajeno bio najbolji novak Ja Morant s 24 poena i sedam asistencija.

Korkmaz sa sirenom

Portland Trail Blazersi Marija Hezonje poraženi su košem u posljednjoj sekundi 129-128 kojeg je zabio Turčin Furkan Korkmaz. U Hezijevoj momčadi najbolji je strijelac bio Damian Lillard s 33 poena i devet asistencija, Rodney Hood je zabio 25, a Dubrovčanin je ostvario double-double s 11 poena i 12 skokova. Najbolji je u petoj pobjedi Sixersa bio Al Horford s 25 poena, pet skokova i sedam asistencija, no nisu ni Tobias Harris s 23 poena, kao ni Ben Simmons s 18 poena i 11 skokova bili daleko.

Na pobjedničke puteve vratili su se i Denver Nuggetsi koji su na Floridi svladali Orlando Magic 91-87. Najbolji je za momčad iz Colorada standardno bio osovinski dvojac Jamal Murray (22 poena) i Nikola Jokić (20 poena, sedam skokova, četiri asistencije). Drugu utakmicu zaredom minutažu je dobio i iznimno talentirani novak Michael Porter Junior koji iznimno igrom podsjeća na Kevina Duranta, no ovaj put je u tek sedam minuta zabio tri poena i uhvatio četiri skoka. Kod Orlanda su najbolji strijelci bili Nikola Vučević s 24 poena i Aaron Gordon s 21 poenom.

Nema kraja agoniji 'ratnika'

Golden State Warriorsi nastavljaju svoj put prema dolje, a ovaj put su ih porazili Charlotte Hornetsi 93-87. Prošlogodišnja petorka Curry-Thompson-Durant-Green-Cousins pretvorila se u petorku anonimusa Bowman-Poole-Robinson III-Paschall i Cauley-Stein od kojih se sinoć najviše iskazao Paschall zabivši 25 poena. Charlotte je predvodio bekovski dvojac Bacon-Rozier s kombiniranih 45 poena (Bacon 25, Rozier 20).

Najkorisniji igrač lige Giannis Antetokounmpo opet melje u regularnoj sezoni, a sinoć su mu mušterija bili NBA prvaci Toronto Raptorsi koje su Bucksi svladali 115-105. Greek freak je zabio 36 poena s 15 skokova i osam asistencija, a na suprotnoj strani vukao je razigravač Kyle Lowry s 36 poena i šest asistencija, no to nije bilo dovoljno.

Timberwolvesi su samljeli nesretne Wizardse 131-109, a Bradley Beal je imao zanimljiv učinak od 30 poena, nula skokova i tek jednom asistencijom. Minnesota nije imala nijednog naročito raspoloženog pojedinca, Washington su razbili - timski. Pelicansi su također opet poraženi, a ovaj put je koban bio Thunder 115-104. Talentirani Shai Gilgeous-Alexander zabio je 23 poena, a odlična su bila i druga dva razigravača Oklahome - Chris Paul imao je 15 poena i devet asistencija, a Dennis Schröder 17 poena i devet skokova. Kod Pelicansa je pet igrača bilo dvoznamenkasto, no nitko nije bio pretjerano raspoložen.

S nevjerojatnim partijama nastavlja Andre Drummond koji je u pobjedi nad Brooklynom 113-109 zabio 25 poena, uhvatio čak dvadeset skokova, podijelio pet blokada, dodao šest asistencija i imao tri ukradene lopte. Kakve brojke! U stopu su ga pratili Kennard s 24 poena i Bruce Brown s 22 poena i sedam asistencija, a na suprotnoj je strani Kyrie Irving uhvatio triple-double učinak. Zabio je 20 poena, uhvatio 11 skokova i podijelio 10 asista, a Taurean Prince zabio je 20 poena.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani