Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sarri: Kovačić je sjajno igrao i dobro se snašao u novoj ulozi

Sarri: Kovačić je sjajno igrao i dobro se snašao u novoj ulozi
2

Sretni smo što je Kovačić ušao i dobro odigrao svoju rolu. Imamo malih problema na toj poziciji pa pokušavamo Kovačića ubaciti na to mjesto na treninzima. Njegov odgovor danas bio je zaista sjajan, rekao je Sarri

VIDEO

Fulham je prije tri dana raskinuo suradnju s Claudiom Ranierijem, a u nedjelju je na svojem terenu izgubio 2-1 od Chelseaja u okviru 29. kola Premier lige. Svi golovi pali su unutar 11 minuta prvog poluvremena, a ovom pobjedom Chelsea je ostao u tijesnoj utrci s Unitedom, Tottenhamom i Arsenalom za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Strijelci za Chelsea bili su Gonzalo Higuain (20') i Jorginho (31'), a za domaćine, koje je po prvi puta vodio privremeni trener 38-godišnji Scott Parker, zabio je Calum Chambers (28').

Mateo Kovačić u igru je ušao u 68. minuti i, čini se, konačno zadovoljio apetite talijanskog stratega Maurizija Sarrija. U igri je zamijenio Jorginha.

- Sretan sam što je Jorginho zabio. Ali moje mišljenje o njemu se nije promijenilo. Mislim da je odličan igrač, jedan od najvažnijih u Europi na toj poziciji. Nije mu bilo lako u prvom dijelu sezone, a danas je bio vrlo umoran u drugom dijelu pa sam uveo Kovačića - rekao je Sarri pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sretni smo što je Kovačić ušao i dobro odigrao svoju rolu. Imamo malih problema na toj poziciji pa pokušavamo Kovačića ubaciti na to mjesto na treninzima. Njegov odgovor danas bio je zaista sjajan.

Devet kola prije kraja prvenstva Fulham je sa 17 bodova predzadnji, a od zone spasa ga trenutno dijeli deset bodova. Chelsea je pobjedom zadržao korak sa Arsenalom, Tottenhamom i Manchester Unitedom u borbi za Ligu prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener