Obavijesti

Sport

Komentari 1

Šaškin: Završit ćemo Dakar pa makar gurali automobil do cilja

Šaškin: Završit ćemo Dakar pa makar gurali automobil do cilja
1

Hrvatska posada Šaškin - Bitterman uspjela je dogurati do zadnje, 10. etape na reliju Dakar i na najboljem je putu da završi najzahtjevniji svjetski repi koji se ove godine vozi u Peruu

VIDEO

Što je sve prošao Cro Dakar Team na ovogodišnjem reliju Dakar...

Hrvatska posada Šaškin - Bitterman oduševila je sve pratitelje relija. Njihov Cam AM jedva izdržava napore i teške utrke po peruanskim dinama i zavojima. 

Na samom startu osme etape ugasio im se motor koji su pola sata osposobljavali, ali su unatoč tome odvozili fantastičnu utrku i stigli do 38. mjesta u ukupnom poretku. 

Pokretanje videa...

00:39

Ništa bolje nije bilo ni u devetoj etapi u kojoj se naša posada izgubila u pustinji, a svoje je 'dao' i mijenjač.

- Nismo mogli naći dvije skrivene točke. Nešto se čulo u mjenjaču, mislili smo da je gotovo. Uspjeli smo se dovuć' do kraja, smanjili smo tempo. Zbilja smo iscrpljeni, nenaspavani, pothranjeni, zbilja je bilo ludo - opisali su nastavak svoje pustolovine.

- Helikopter se spuštao nekoliko puta, bilo je ozlijeđenih. Jako je vruće, temperatura auta i remena je bila jako visoka. Ostalo je još 115 km, nadam se da ćemo doći do kraja, moramo doći do kraja - nema predaje. Ovo je bila grozota, ovo je bilo, kažu, pravi Dakar. Tu smo još, još smo u igri - završili su naši automobilisti.

Hrvatska posada Daniel Šaškin-Saša Bitterman u devetoj je etapi zauzela 30. mjesto sa 2:06:26 sati zaostatka za Al-Attiyahom te se u ukupnom redoslijedu nalazi na 34. mjestu sa 31:39:47 sati iza vodećeg Kataranina.

Al-Attiyah je ovom pobjedom još povećao svoju prednost u ukupnom redoslijedu, uoči posljednje etape ima 51:27 minuta bolje vrijeme od drugog Španjolca Nanija Rome.

Do kraja ovogodišnjeg relija Dakar preostala je još samo jedna etapa koju je u svom stilu za START najavio dobro raspoloženi Daniel Šaškin.

- Dobar dan svima u Hrvatskoj, još 40. minuta je do starta. Idemo odvoziti još tih 115 kilometara i nadati se najboljem. Spremni jesmo i još smo sačuvali dovoljno snage i doći ćemo do kraja pa makar gurali automobil do cilja - kazao je Daniel Šaškin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani