Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sastanak Hajduka i HNS-a je odgođen zbog obveza Splićana

Sastanak Hajduka i HNS-a je odgođen zbog obveza Splićana
1

Delegacije Hajduka i HNS-a trebale su se naći na ''neutralnom terenu'' u Dugopolju, i to na temu suđenja, no sastanak je odgođen do daljnjega zbog toga što Hajdukova delegacija putuje na Maltu...

VIDEO

Ni danas ništa od sastanka Hajduka i HNS-a! Trebale su se dvije delegacije naći u Dugopolju, i to na temu suđenja, no Hajduk je sastanak danas otkazao, i to zbog puta na Maltu, na koji je krenulo kompletno vodstvo kluba. Sastanak je dakle odgođen, nije otkazan, samo je prolongiran za neki drugi, za sada nepoznati termin. 

Prvotno je bilo dogovoreno da se dvije strane nađu sutra, u ponedjeljak, no kako je UEFA pomakla prvu utakmicu Hajduka protiv Gzire na Malti dva dana ranije, u utorak u 18:00 sati, i sastanaka je pomaknut za dan ranije, no promjene u rasporedu putovanja i taj su termin učinile neprikladnim za Hajduk. Naime, momčad će direktno s priprema na Pohorju doputovati u Zagreb, gdje će joj se priključiti vodstvo kluba te će svi poletjeti iz Zagreba na Maltu. 

Sastanak je dakle odgođen za prvi idući termin, za sada je nepoznato kada, no predstavnici Hajduka i HNS-a naći će se već u petak, i to na temu ponovnog uspostavljanja Udruge prvoligaša.

Inače, u javnost je procurila informacija kako bi Hajduk rado u komisiji za suđenje vidio nedavno smijenjenog Gorana Gabrila, koji bi navodno odgovarao i Hajduku i HNS-u, no s tim se baš i nisu složili u  splitskom Županijskom nogometnom savezu, pa je njihova komisija, i inače nezadovoljna tretmanom u krovnoj kući hrvatskog nogometa podnijela kolektivnu ostavku, premda Gabrilo nije kandidiran niti je na tu temu provedeno glasovanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića