Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Scene za pamćenje iz Osijeka! Igrači i navijači su se grudali...

None Foto: NK Osijek/Facebook 2

Osijek je na krilima svojih vjernih navijača razbio Inter sa 6-0, a poslije utakmice je slijedila prava ludnica. Igrači su se malo opustili uoči zimske pauze, a to su i zaslužili nakon fantastične sezone...

Sjajni prizori iz Gradskog vrta! Navijači Osijeka čistili su cijelo nedjeljno jutro travnjak prekriven snježnim pokrivačem i omogućili igračima da odigraju zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva, a oni su ih poslije utakmice "nagradili", i to gađajući ih s grudama!

Osijek je na krilima svojih vjernih navijača razbio Inter sa 6-0, a poslije utakmice je slijedila prava ludnica. Igrači su se malo opustili uoči zimske pauze, a to su i zaslužili nakon fantastične sezone.

Grudali su međusobno navijači na tribinama, a onda su se u bitku uključili i igrači koji su prikazali sjajnu predstavu na očišćenom travnjaku. Bio je to dan za pamćenje u Osijeku, a ona stara izreka se pokazala točnom. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!

Marić nakon | NK Osijek - NK Inter Zaprešić

Marić nakon sjajnog nastupa i hat-tricka! 👏💥

Objavljuje NK Osijek u Nedjelja, 16. prosinca 2018.

Utakmica između Osijeka i Intera bila je upitna zbog ogromne količine snijega koji je prekrio Slavoniju tijekom petka i subote. Razmišljalo se i odgodi, a onda na snagu stupa Kohorta, koja je najzaslužnija za odigravanje utakmice.

Njihovi članovi su od sedam ujutro čistili snijeg na stadionu i na tribinama kako bi se utakmica mogla odigrati, a onda su odbili naknadu od 25 kuna po satu te je proslijedili na račun sugrađanke Dijane Vranješ koja mora na operaciju. Njihov primjer slijedili su i mnogi drugi koji su se hladnog nedjeljnog jutra pojavili na poziv kluba na akciju čišćenja snijega.

Slavonci su opet pokazali ogromno srce i pravi primjer drugima.

Osijek je odradio sjajnu polusezonu u kojoj su postali jesenski viceprvaci sa 34 boda, a ispred njih je samo Dinamo...

 

 

 

 

Komentari (25)
  • Ugledajte se svi na Slavonce!Kapa do poda Osječanima!

    17. 12. 2018,   09:24
  • Neki se grudaju grudama, a neki petardama i topovskim udarima. Ljestvica sve govori, tko se čime gruda 😂

    17. 12. 2018,   09:34
  • Svaka čast Kohorti i Osijeku!

    17. 12. 2018,   09:15