Obavijesti

Sport

Komentari 3

Schumacher pao s motora, pa udario glavom u beton!

Schumacher pao s motora, pa udario glavom u beton!
1

Nije prvi put da je bivši svjetski prvak u Formuli 1 pao s motora na testiranju. No već je nekoliko puta rekao da neće odustati od natjecanja

VIDEO

Sedmerostruki umirovljeni svjetski F1 prvak, Michael Schumacher, u nesvjestici je prevezen u bolnicu nakon pada s motocikla tijekom testiranja na Cartageni.
Njemački vozački as, srećom, prošao je bez većih posljedica nakon što je udario glavom u betonsku stazu, a već je tijekom transporta došao k svijesti, nakon čega je u bolnici Virgen de la Arrixaca odagnana svaka pomisao o težim ozljedama.
Nakon što je u nesvjestici ostao ležati na stazi strahovalo se od teže ozljede koju je skeniranje negiralo. Kao neugodna uspomena na pad Schumacheru ostaje bol u vratu i zglobu desne ruke.
Već tijekom prošle godine, natječući se u njemačkom Superbike-prvenstvu, 39-godišnji je Nijemac pao u više navrata. Rekao je da neće odustati od natjecateljske vožnje na motociklima.
Putem svoje službene internetske stranice Michael Schumacher objasnio je cijelu priču.
"Imao sam nesreću prilikom testiranja motocikla na Cartageni, odakle sam iz predostrožnosti prebačen u bolnicu", započinje sedmerostruki bivši prvak svijeta u Formuli 1, te nastavlja opisujući što se točno dogodilo, ujedno umirujući sve zaljubljenike u njegov lik i dijelo:
"Zbilo se to na startno-ciljnoj ravnini prilikom kočenja i naginjanja pred prvi zavoj. Pretrage u bolnici nisu dokazale nikakvu ozljedu, a ja se osjećam dobro".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener