Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Schumijevi iščekuju čudo: Šalje signale iz svog dalekog svijeta!

None Foto: Juergen Tap/DPA/PIXSELL

Supruga Corinna te djeca Mick i Gina nadaju se čudu, a neki bliski izvori obitelji otkrivaju kako se njegovo tijelo dobro drži i tako daje optimizam za budućnost

Sedmerostruki svjetski šampion i po mnogima najbolji vozač Formule 1 svih vremena Michael Schumacher (48) već četiri godine živi u komi nakon što je doživio tragičan pad na skijanju u francuskom Meribelu 2013.

Sve to vrijeme unatoč nezamislivo teškoj situaciji, njegova obitelj ne gubi nadu da bi se Michael jednoga dana mogao vratiti. Supruga Corinna te djeca Mick i Gina nadaju se čudu, a neki bliski izvori obitelji otkrivaju kako se njegovo tijelo dobro drži i tako daje optimizam za budućnost.

Prema pisanju njemačkog magazina Brunte, Schumijeva obitelj smatra kako on 'šalje signale iz nekog svog dalekog svijeta' što dodatno budi nadu.

Podsjetimo, sve se dogodilo 29. prosinca 2013. godine. Michael i njegov sin Mick su bili na skijanju u francuskom Maribelu. U jednom trenutku Nijemac je otišao izvan staze i zapeo za kamen koji ga je odbacio desetak metara u zrak.

Pao je i lupio glavom o kamen, a bez obzira što je imao kacigu, posljedice su bile dramatične.

Supruga Corinna potrošila je 15 milijuna eura na gradnju medicinske jedinice kraj kuće. Michael ima skrb 24 sata, no svaki tjedan obitelj košta milijun kuna.

Premda je Schumi u karijeri zaradio 700 milijuna eura, obitelj je prodala kuću u Norveškoj i privatni zrakoplov kako bi financirali liječenje.

Komentari (42)
  • Schumi je u komi 4 godine i bojim se da je to to. Neodgovorno je pisati ovakve članke i plasirati vijesti zbog klikova.

    10. 11. 2017,   13:16
  • Jedan od najboljih sportaša 20og i dijelom 21og stoljeća i vi ga ovako degutantno prozivate i kao fol dajete neke naznake. Jadno da jadnije ne može, eto vi znate, pa da vi išta znate ne bi pisali bljuvotine svakodnevno, i da sad me kazni s imaginarnim žutim kartonom ajde to je jedino što možeš.

    10. 11. 2017,   13:28
  • Citam Bild oni ga otpisuju, vi ga budite. Smirite se mediji ovo nije cirkus.

    10. 11. 2017,   13:15