Obavijesti

Sport

Komentari 18

Schuster: Real je s Modrićem najveći favorit Lige prvaka

Schuster: Real je s Modrićem najveći favorit Lige prvaka
1

Zahvaljujući Modriću Real je postao još jači i bolji, svakako i spremniji za napad na europsku krunu, zaključio je u svojoj kolumni bivši trener Real Madrida Schuster

VIDEO

Nekad ponajbolji vezni nogometaš na svijetu, kasnije i uspješni trener Real Madrida, Nijemac Bernd Schuster, u svojoj je kolumni za tiskano izdanje Kickera prognozirao pobjednika Lige prvaka...

"Moj je najveći favorit Real Madrid. Prošle su sezone Madriđani osvojili naslov nacionalnog prvaka, za očekivati je da sada žele korak dalje u najjačemu nogometnom natjecanju. Nemam nikakvih dvojbi da je treneru Mourinhu Liga prvaka ove sezone prioritet", napisao je nekadašnji nogometaš Kölna, Barcelone, Reala, Atletico Madrida i Bayera iz Leverkusena, prešavši potom na Luku Modrića:

"Realova je momčad sad odrasla. Do Luke Modrića nisu doveli spektakularnije pojačanje. Nisu niti trebali. Ipak, Modrićev je dolazak jako važan. Po meni je Hrvat idealna zamjena za indisponiranog Kaku. Također, njegovim je dolaskom zaoštrena konkurencija u kreativnom dijelu Realova veznog reda, što će dodatno probuditi i Mesuta Özila.On i Khedira i dosad su bili u glavnim ulogama, a sada će, uz tako jaku internu konkurenciju, morati igrati još bolje."

"Zahvaljujući Modriću Real je postao još jači i bolji, svakako i spremniji za napad na europsku krunu", zaključio je Schuster nadodavši da su njegovi favoriti, kao i prošle sezone, Real, Barcelona i Bayern.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad je u pitanju bavarska momčad, Schuster je napomenuo da je Mario Mandžukić, baš kao i Javi Martinez, izvrsno pojačanje.

"On je vrlo realna alternativa Mariju Gomezu. Kad je u pitanju Martinez, uvijek sam govorio da se radi o vrlo dobrom igraču i krasnom momku. S pravim Bastianom Schweinsteigerom imat će Bavarci sada sjajan par zadnjih veznih nogometaša".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu