Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi Grkinja osvojila zlato pa naskočila na maskotu Berlina

None Foto: Reuters/Pixsell/Youtube 14

Paraskevi Papahristou (29) europska je prvakinja u troskoku nakon što je skočila 14.60 metara. Grkinja, koja nakon svojih skokova često zna zabaviti navijače pa zanjihati bokovima, bila je dominantna

Paraskevi Papahristou u kvalifikacijama je skočila 14.49 metara bila je favoritkinja uoči finala Europskog prvenstva u Berlinu i to je opravdala. Grkinja je osvojila zlato skokom od 14.60 metara, čime je izjednačila najbolji rezultat sezone. 

Bila je favoritkinja i među muškom populacijom.

2018 European Championships - Berlin | Autor: KAI PFAFFENBACH Foto: KAI PFAFFENBACH

Naime, Papahristou ima običaj da nakon nekih skokova jednostavno zapleše za publiku. Napravila je to puno puta u karijeri, nitko se nikad iz publike nije žalio... 

Srebrnu medalju osvojila je Njemica Kristin Gierisch, europska dvoranska prvakinja iz Beograda lani, koja je skočila 14.45 metara što joj je najbolji rezultat karijere, dok je brončanu medalju uzela Španjolka Ana Peleteiro sa skokom od 14.44 metara.

No najveća zvijezda berlinskog finala troskoka bila je atraktivna Paraskevi, koja je u zanosu nakon osvajanja zlatne medalje naskočila na maskotu! Berlino je isprva bio malo zbunjen, ali spremno je prihvatio Grkinju u zagrljaj.

2018 European Championships - Berlin | Autor: MICHAEL DALDER Foto: MICHAEL DALDER

2018 European Championships - Berlin | Autor: MICHAEL DALDER Foto: MICHAEL DALDER

2018 European Championships - Berlin | Autor: KAI PFAFFENBACH Foto: KAI PFAFFENBACH

 

 

 

 

 

Komentari (84)
  • ironično je to da novinari sa ove strane stavljaju linkove na druge webstranice a kada mi komentatori napravimo to onda nam je komentar izbrisan i dobijemo žuti. Isto vrijedi i za pisanje na engleskom. Znači zaključaj je taj da su ljudi koji vode ovu stranicu licemjeri.

    10. 8. 2018,   18:28
  • Ovaj novinar dugo nije bio sa zenskom.

    10. 8. 2018,   18:30
  • Atletika kraljica sportova spala na ovakav način reklame ,strasno

    10. 8. 2018,   18:26