Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi Grkinja zapalila Beograd: Zapleše nakon svakog skoka...

None Foto: YouTube

ZBOG ŠALE OSTALA BEZ OI-JA Paraskevi Papachristou izazvala je skandal u Londonu 2012. kad su je izbacili zbog šale o komarcima i Afrikancima. U Beogradu je slavila s rezultatom sezone

Predsjednik srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović otvorio je Balkansko prvenstvo u Beogradu, a Grkinja Paraskevi Papahristou (27), otvorila je Balkanijadu pobjedom u troskoku, u prvoj disciplini u Kombank Areni. 

Atraktivna Grkinja, koja nakon svakog skoka još zapleše i podigne ionako vruću atmosferu u publici, bila je uvjerljiva u svom prvom nastupu u Beogradu, uvertiri za Europsko prvenstvo koje je na rasporedu od 3. do 5. ožujka. 

POGLEDAJTE KAKO GRKINJA PLEŠE

 

Kad ona skače, traži se karta više

Skakačice u troskoku i skoku u dalj nastupaju u opremi koja više pokazuje, nego skriva pa na svoje dolazi muški dio navijača. Grkinji to nije dosta pa je patentirala svoj seksi ples koji odradi nakon gotovo svakog skoka.

Izbacili je iz Londona zbog rasizma

Papachristou je slavila s najboljim rezultatom ove sezone (14.19 metara), ispred dvije rumunjske skakačice. Elena Andrea Panturoiu bila je druga s 13.94 metra, a Kristina Bujin treća s deset centimetara slabijim rezultatom.

Inače, 27-godišnja Papachristou izazvala je skandal na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Tada su je izbacili s Igara zbog rasističkog komentara na Twitteru.

- S ovoliko Afrikanaca u Grčkoj barem će komarci kod nas jesti domaću hranu - napisala je Grkinja, nakon čega su je potjerali kući.

- Ovakav komentar ne ide u istu rečenicu s olimpijskim vrijednostima i zato smo je poslali doma. Pogriješila je i platila je za to - objavio je grčki olimpijski odbor.

Grkinja se ispričala.

- Žao mi je što sam izazvala neugodnost. Nisam nikoga htjela uvrijediti. Radi se o običnoj šali. Sramim se - rekla je tada grčka atletičarka.

 

🙈🙈🙈💪💪💪

Objavu dijeli PapachristouV (@papachristouv)

 

#Doha #daimondlegue #firstcompetition 14.26!!!!💎👊🏻💪🏻✌🏻️

Objavu dijeli PapachristouV (@papachristouv)

 

#nextstop #balcan #nikestyle @lanes #LANES @nike_greece @nikerunning @nikewomen @nike 14.07

Objavu dijeli PapachristouV (@papachristouv)

 

Komentari (174)
  • Znači,bitna vam je tu neka guzica a nije vam bitno da objavite VELIKI uspjeh našeg Ivana Horvata koji je opet rušio rekord i OPET osvojio zlato usred Beograda !

    25. 2. 2017,   22:25
  • Više volim vidjeti dva dobra guza samo jednu sekundicu............................nego Dnevnik pola sata !!!

    25. 2. 2017,   14:56
  • Mala ima super guzu, rado bih šlatao po njoj.:)

    25. 2. 2017,   18:25