Obavijesti

Sport

Komentari 10

Senzacija u Italiji: Pato i Ibra spremni na povratak u Milan!

Senzacija u Italiji: Pato i Ibra spremni na povratak u Milan!
1

Milan je spreman na povratak dvije velike legende, a to su Zlatan Ibrahimović i Alexandre Pato. Njih su dvojica ostavila velik trag na San Siru, a svlačionicu su dijelili od 2010. do 2012. godine...

VIDEO

Velike vijesti stižu nam iz Italije. Milan je spreman na povratak dvaju legendi, Zlatana Ibrahimovića i Alexandrea Pata, koji su svlačionicu dijelili od 2010. do 2012. godine. 

Priča oko Ibrinog povratka traje već neko vrijeme, a povodom svega se oglasio i sam Šveđanin, kao i njegov agent Mino Raiola

- Uvijek postoje svakakve glasine. Pa cijeli svijet me želi i to je u redu - kratko je, u svom stilu, rekao Ibrahimović o mogućem povratku u Milan. 

Međutim, njegov agent Mino Raiola navodi kako su oni spremni na razgovore, ali i na mogući senzacionalni povratak Zlatana na San Siro

- U ovom trenutku to nije mogućnost jer trenutno nismo u pregovorima s klubom, ali smo spremni na razgovor. Sada su u Milanu napokon normalni ljudi i pouzdani vlasnici. Ne otvaram vrata za povratak, ali ih ni ne zatvaram. Postoji veliko poštovanje između Ibrahimovića i predsjednika Milana Leonarda. Zlatan je imao prekrasne trenutke u Milanu i tamo je ostavio dio svog srca, baš kao i u Parizu - rekao je Raiola. 

Cassano završio karijeru. Treći put: Ma evo, ovaj put ozbiljno...
Cassano završio karijeru. Treći put: Ma evo, ovaj put ozbiljno...

Jedini problem kod povratka Ibre u Milan predstavlja činjenica da bi on svoju priliku morao strpljivo čekati na klupi jer je predsjednik kluba Leonardo jasno dao do znanja da su Higuain i Cutrone glavni napadači. 

Ibrahimović bi se teško pomirio s takvom sudbinom, a navodno je dobio rok od mjesec dana da odluči želi li se vratiti u Milan. 

S druge strane, priča oko povratka Pata postala je aktualna nakon što je on za Corriere dello Sport rekao kako je interes za njega pokazalo nekoliko talijanskih klubova. 

- Sve ćemo znati do kraja godine. Sretan sam što su se Maldini i Leonardo vratili u Milan. Razgovarao sam s Leom nekoliko puta, i šalili smo se na račun mog eventualnog povratka. No, šalu na stranu, ugovor s kineskim Tianjinom ističe mi za godinu dana i vidjet ćemo što će se dogoditi. Svakodnevno primam poruke Milanovih fanova, kako iz Italije tako i iz drugih krajeva svijeta i to me čini sretnim. Nakon toliko godina i dalje su mi privrženi - rekao je Brazilac. 

Salah zabio izravno iz kornera pa morao van jer se ozlijedio...
Salah zabio izravno iz kornera pa morao van jer se ozlijedio...

Ibrahimović je u Milanu proveo manje vremena nego Pato, ali je svejedno ostavio velik trag u talijanskom klubu. Šveđanin je tamo stigao 2010. godine, a zadržao se do 2012. U tom je periodu skupio 85 nastupa u kojima je zabio 56 golova uz 24 podijeljene asistencije. 

Pato je, pak, u Milan stigao 2007. godine i ostao sve do 2013., a u tih šest godina odigrao je 150 utakmica uz učinak od 63 zabijena gola i 18 podijeljenih asistencija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića