Obavijesti

Sport

Komentari 8

Serena zaradila bogatstvo na nekretninama, ali imala i kiks

Serena zaradila bogatstvo na nekretninama, ali imala i kiks
1

Bogatstvo Serene Williams procjenjuje se na 178 milijuna eura, a u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih zdanja. Posebno je dojmljiva vila na Floridi te dvosobni stan u Parizu s pogledom na Eiffelov toranj

VIDEO

Kada razmišljate o ženskom tenisu onda vam na pamet sigurno padne legendarna Amerikanka Serena Williams (37).

Iako je ušla u pozne igračke godine i dalje pokušava igrati na visokoj razini. Iza nje su 23 osvojena Grand Slama i blistava karijera u kojoj je do sada osvojila vrtoglavih 88,9 milijuna dolara.

Serena je novcem uvijek dobro baratala, a to zorno prikazuju prekrasne nekretnine koje posjeduje. Prebivalište ima prijavljeno u Palm Beachu na Floridi, a rođena je u Saginawu u Michiganu. Nedavno je napustila dvosoban stan u Parizu s pogledom na Eiffelov toranj, ali nije joj teško palo jer u svom posjedu ima još tri luksuzne nekretnine.

Beverly Hills

Serena je svoju vilu u Beverly Hillsu kupila 2017. godine. Ako živite u Los Angelesu i držite do svog društvenog statusa onda morati kupiti kuću u tom elitnom naselju. 

Iskeširala je Williams čak 5,5 milijuna eura na vilu koja je napravljena u španjolskom stilu. Cijelo je zdanje ograđeno pa tenisačica ima veliku privatnost. Susjedi su joj Britney Spears, Jennifer Lopez, Ed McMahon i Gwen Stefani.

U dnevnom boravku ima krasan kamin, ogromnu kuhinju s otokom, veliko spremište za vina i još štošta. Kuća ima i pet spavaćih soba, a Serena se voli opustiti i na svom bazenu. Čak 557 kvadrata ima zdanje američke tenisačice.

Pariški dom

Američka tenisačica velika je ljubiteljica francuske kulture pa je 2007. kupila spomenuti stan u Parizu. Radi se o dvosobnom stanu u koji voli doći s mužem Alexisom Ohanianom i kćeri Alexom. 

Stan ima samo dva kreveta, ali sobe su jako prostrane. Ne treba zanemariti ni pogled na Eiffelov toranj koji mami uzdahe.

Serena se prije tri godine pohvalila svojim pariškim domom na Snapchatu.

- Ovo je tura po mom stanu - kazala je Serena i navijačima pokazala trofeje koje čuva u dnevnom boravku, pokazala je ogromnu garderobu.

- Znam da puno Amerikanaca ne voli Europu i mogu ih razumjeti, ali trebala mi je promjena u životu - kazala je Serena za USA Today 2013. godine.

Oaza u Floridi

Serena je 2015. kupila nekretninu i u Floridi, u Palm Beachu u kojem je i prijavila prebivalište. Iskeširala je 2,2 milijuna eura.

Ta oaza u Floridi, kako joj tepaju, ima pet spavaćih soba i čak pet kupaonica. Tamo Williams voli pronaći svoj mir. Kada je rodila sina Alexisa povukla se tamo u osamu kako bi mogla odgajati svoju kćer te kako bi se što uspješnije vratila tenisu.

Kuću okružuje prekrasan eksterijer, veliki zeleni vrtovi. Luksuzna oaza ima i ogroman bazen, ali i saunu koja dobro dođe za rekuperaciju nakon teških treninga.

U Palm Beachu živi i njezina sestra Venus (38). Sestre vole zaigrati golf na svojim terenima, a baš su prošle godine to veliko golf igralište s popratnim sadržajem odlučile prodati. Traže nešto više od dva milijuna eura.

Taj prostor ima šest spavaćih soba i osam kupaonica, a prostire se na oko 780 kvadrata. Frapantno je da su sestre Williams taj objekt 1998. platile tek nešto više od 500.000 eura. Renovirale su ga dvije godine.

Kiks u Bel-Airu

Serena je kroz godine pokazala da vrsno zna ulagati u nekretnine, ali nisu se rizici uvijek isplatili. Svojevremeno je kupila vilu u Bel-Airu za 6,2 milijuna eura pa ju pokušala preprodati za gotovo 11 milijuna eura, ali nitko nije bio zainteresiran.

Zainteresirani kupci poručili su joj da je to preskupo pa je Williams bila prisiljena prodati vilu za svega 6,5 milijuna eura u travnju ove godine.

Puno je u toj priči Serena izgubila jer je u renoviranje 'ljepotice s Bel-Aira' od 560 kvadara sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica uložila bogatstvo. Ipak, neće joj to previše smetati, jer se njezino bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 178 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca
EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama