Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šerif Vulić: Tražim u HNL-u pojačanja za Ligu prvaka...

Šerif Vulić: Tražim u HNL-u pojačanja za Ligu prvaka...
3

ŽIVOT U MOLDAVIJI Želio sam dovesti Gabrijela Bobana iz Zagreba, ali se njemu nije išlo. No tražim i dalje pojačanja, rekao je Vulić, koji još nema poraz u Šerifu...

VIDEO

Imamo dva terena na kojima se može igrati Liga prvaka, dvoranu u kojoj se mogu igrati utakmice, dva hotela, olimpijski bazen... Čudo! A onda odemo na gostovanje i igramo na terenima s umjetnom travom tvrdima poput betona, kaže Zoran Vulić (54).

Na klupu moldavskog Šerifa iz Tiraspolja sjeo je prije nešto manje od dva mjeseca i dosad još nije izgubio. Ima šest pobjeda i remi kod gradskog rivala Dinama, kraj jesenskog dijela dočekao je na vrhu.

- Kad sam došao, bili smo treći, a sada dijelimo prvo mjesto s Dacijom. Polako upoznajem ligu i igrače, vjerujem da će u nastavku sezone biti puno bolje. Pogotovo ako se uspijemo pojačati - kazao je Vulić, koji je došao na odmor u Split budući da se prvenstvo nastavlja tek 5. ožujka iduće godine.

U međuvremenu će pojačanja tražiti na terenima HNL-a.

- U Moldaviji preferiraju Brazilce, ludi su za njima, no ja puno više volim naše igrače, pa ćemo nešto pokušati dogovoriti. Želio sam dovesti Gabrijela Bobana iz Zagreba, no njemu se nije išlo u Moldaviju, pa je to propalo. Vidjet ćemo u ovoj stanci tko će biti dostupan, ali svakako se planiramo pojačati - najavio je Vulić.

Kamp Šerifa je, kaže, najmoderniji dio Tiraspolja, maloga grada u kojem najviše vremena provodi sa svojim “vječnim” pomoćnikom Mladenom Pralijom, a u klubu su i igrači Igor Jugović te Mateo Sušić.

- Kažem, uvjeti su strašni, kao trener doista ne znam što bih više mogao poželjeti, ali problem je taj nesrazmjer. Osim nas i još dva-tri kluba, svi imaju velikih problema s uvjetima, teško se na sve to naviknuti - ističe Vulić.

Kad stignu i najavljena pojačanja, rezultatski ciljevi će rasti.

- Moj cilj je plasirati se barem u Europsku ligu, ali zašto ne bismo pokušali izboriti se za Ligu prvaka - ambiciozan je bivši trener Hajduka, Splita, Istre, Rijeke, Luč Energije...

Na pripreme je Vulić, prema prvom planu, trebao momčad odvesti u tursku Antalyju, ali sad je na snazi “plan B”.

- Mi smo u dijelu Moldavije naklonjenom Rusiji, pa je predsjednik kluba prije nekoliko dana iz dobro poznatih razloga otkazao već isplanirane pripreme u Antalyji. Tako 10. siječnja idemo na Cipar, ondje ćemo se pripremati za nastavak sezone i lov na naslov prvaka - kazao je Vulić.

Još će neko vrijeme uživati u Splitu, pratiti igrače u HNL-u i planirati “nemoguću misiju” - Ligu prvaka sa Šerifom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica