Obavijesti

Sport

Komentari 170

Novi preokret Riječana: Slomili Lokose i ostali bez Ristovskog

Novi preokret Riječana: Slomili Lokose i ostali bez Ristovskog
6

Očekivalo se da će Rijeka rutinski presingom odraditi Lokomotivu, no to tako i nije baš ispalo jer su se gosti snažno borili. Imali su i vodstvo, ali Rijeka je preko Bradarića i Gorgona uzela važna tri boda...

VIDEO

Vodeća Rijeka je na Rujevici pobijedila 2-1 protiv Lokomotive i to poslije preokreta kojim su zadržali šest bodova prednosti ispred Dinama. Poveli su gosti u 35. minuti poslije gola Josipa Ćorića, no domaći zahvaljujući golovima Filipa Bradarića iz 41., odnosno Alexandra Gorgona iz 57. stigla do velika tri boda preokretom. 

No, puno više će se pričati o mogućem crvenom kartonu Stefanu Ristovskom koji je nesportski reagirao poslije gola gostiju. Dobio je samo žuti karton koji ga eliminira za meč protiv Hajduka u idućem kolu, a lako je mogao zaraditi i crveni. Ipak, splitski sudac Gabrilo nije to tako vidio...

Prvi napad Lokomotive po desnoj strani završio je golom gostiju. Ubacio je kapetan Luka Capan, a Ćorić uspio udarcem savladati Prskala. Nastala je i manja gužva, nije to dobro sjelo domaćima. Zabio im je brat Ante Ćorića, Josip... A imat će ovdje posla i 'Oko sokolovo'.

Ponajbolji igrač Rijeke Stefan Ristovski dobio je žuti karton poslije gola Lokomotive zbog naguravanja. To ga je izbacilo iz konkurencije za Hajduk u idućem kolu jer mu je to treći žuti akumulirani karton, a mogao je lako dobiti i - crveni! Nije da se nisu viđala isključenja za takve poteze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vodili su gosti samo šest minuta! A onda se ukazao Filip Bradarić te neometano poentirao u mrežu Adriana Šempera. Nakon gola po žuti karton dobili su Vešović i Doležal jer su se - gađali loptom!

U 57. minuti dogodio se i drugi preokret Rijeke u 2017. godini! Udarili su po gasu i ovaj epilog bio je zapravo - očekivan. No, odzvanja i dalje da je gol namjestio igrač koji je lako mogao dobiti crveni karton poslije gola Lokomotive. Ristovski je asistirao Gorgonu koji je precizno poentirao za 2-1.

Do kraja utakmice Rijeka je smirila igru, tempo je drastično opao pa se od igre i nije vidjelo previše. Unaprijed upisane bodove momčad Matjaža Keka uzela je malo teže od očekivanog i to utakmicom gdje će se vući 'repovi' zbog nesportskog poteza Makedonca Ristovskog.

Uz Ristovskog, protiv Hajduka zbog kartona neće moći igrati niti Marko Vešović, ponajbolji igrač Rijeke. Njega su, kao i Ristovskog, isključila tri žuta kartona.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu