Obavijesti

Sport

Komentari 9

Shaquille O'Neal, Allen Iverson i Yao Ming u NBA Kući slavnih

Shaquille O'Neal, Allen Iverson i Yao Ming u NBA Kući slavnih
1

Imati više košarkaških ikona koji su dobili ovakvu čast iste godine čini ovu klasu jednom od najznačajnijih u povijesti, rekao je predsjednik Kuće slavnih

VIDEO

Shaquille O'Neal, Allen Iverson i Kinez Yao Ming naći će se među deset osoba iz svijeta košarke koji će ove godine ući u Kuću slavnih Naismithu u rujnu.  

- Utjecaj koji su na košarku imale osobe koje ove godine ulaze u Kuću slavnih je ogroman - izjavio je predsjednik Kuće slavnih John Dovela.

- Imati više košarkaških ikona koji su dobili ovakvu čast iste godine čini ovu klasu jednom od najznačajnijih u povijesti - dodao je.

O'Neal je u 19 godina svoje igračke karijere osvojio četiri puta naslov prvaka NBA, s Los Angeles Lakersima (2000., 2001. i 2002.) te s Miami Heatom (2006). U NBA All star momčad bio je izbaran 15 puta, a s reprezentacijom SAD-a je osvojio zlatnu olimpijsku medalju na Igrama u Atlanti 1996. te naslov svjetskog prvaka 1994.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iverson je bio dio NBA All Star momčadi 11 puta u 14 sezona, dok je bivši centar Houston Rocketsa Yao Ming tu čast imao osam puta.

Svečano primanje u Kuću slavnih održat će se od 8. do 10. rujna u Springfieldu (Massachusetts).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića