Obavijesti

Sport

Komentari 3

Shiffrin: Nisam niti trenirala kako treba, sve je to na osjećaj

Shiffrin: Nisam niti trenirala kako treba, sve je to na osjećaj
1

Bila je doista sjajna atmosfera, staza je jako dobra i meni odgovara agresivno skijanje. Dala sam sve od sebe i na kraju je sve bilo savršeno, rekla je nova rekorderka Snježne kraljice Mikaela Shiffrin

VIDEO

Mikaela Shiffrin rekordni četvrti put osvojila je Snježnu kraljicu. Sada joj je uz bok samo velika Marlies Schild, koja je sljemensku utrku osvajala također četiri puta.

- Bila je doista sjajna atmosfera, staza je jako dobra i meni odgovara agresivno skijanje. Dala sam sve od sebe i na kraju je sve bilo savršeno - rekla je neposredno nakon utrke Shiffrin.

Na Sljemenu je srušila osobni rekord - sedam uzastopnih pobjeda u slalomu.

- Nisam zapravo toliko trenirala, ali nekako se oslanjam na svoj osjećaj, znam što i kako treba - dodala je pa nastavila:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jako volim Sljeme, atmosfera je uvijek sjajna, volim ovu stazu. Bacila sam se na glavu u obje vožnje, u drugoj sam i pogriješila na sredini pa sam morala nadoknađivati. To je za mene bio novi početak, ali sam uspjela.

- U prvoj vožnji nisam griješila, bila sam agresivna, ali sam zadovoljna drugom vožnjom jer sam morala nadoknaditi pogrešku. To je bio izazov i zbog toga sam bila jako zadovoljna - završila je 23-godišnja Amerikanka.

Shiffrin je slavila ispred nasljednice Veronike Zuzulove, Slovakinje Petre Vlhove. Vlhovi je pobjeda promaknula za +1,25, ali bila je i više nego zadovoljna.

- Naravno da sam sretna, na postolju je uvijek lijepo i zadovoljna sam svojom drugom vožnjom. Bacila sam se na glavu i bilo je odlično. Pomaknula sam se za jedno mjesto, uspjela sam i sada sam druga - sretna je bila Vlhova nakon utrke Snježne kraljice.

Bio joj je ovo već peti put ove sezone da je završila na drugom mjestu.

- Često sam druga, nisam znala da sam pet puta bila druga, ali znam gdje sam griješila i gdje se trebam više truditi. Ali sada odmor - rekla je Slovakinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener