Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simeone objasnio pokazivanje muda: Bilo je to baš od srca...

None Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS, Screenshot 18

Trebaju ti muda da u igru staviš Diega Costu i Kokea koji nisu igrali mjesecima. Toliko smo se borili, Morao sam pokazati kako se osjećam. Ispričavam se, ali bilo je to od srca, objasnio je trener Atletico Madrida

Utakmica se približavala kraju, sudac je uz pomoć VAR-a poništio gol Alvara Morate, a onda se u 78. minuti ukazao Jose Gimenez i zabio Juventusu za vodstvo Atletico Madrida.

Diego Simeone je 'odlijepio', još jednom pokazao da je jedan od 'najluđih' trenera na svijetu i da njegovim žilama kola vrela argentinska krv. Krv u kojoj su ljubavi prema Atletico Madridu, a to znači i krv kojoj su ljutiti neprijatelji Cristiano Ronaldo i Juventus.

El Cholo se uhvatio za muda i okrenuo prema navijačima. Mnogi su ga prozvali vulgarnim, nadaju se suspenziji uoči uzvrata, a on je nakon utakmice pokušao objasniti da to nije bila nikakva zlonamjerna poruka Juventusu.

- Isto sam napravio kao igrač Lazija protiv Bologne. Ponovio sam to opet da pokažem našim navijačima da imamo muda. Moja gesta nije bila usmjerena protiv Juventusa, već prema našim navijačima - rekao je Simeone nakon utakmice, a onda pokušao objasniti zašto je to napravio.

- Priznajem, nije to bila lijepa gesta, ali imao sam potrebu to napraviti. Trebaju ti muda da u igru staviš Diega Costu i Kokea koji nisu igrali mjesecima. Toliko smo se borili, Diego Costa se borio, a nije bio spreman za utakmicu. Morao sam pokazati kako se osjećam.

- Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio, ali bilo je to od srca. Još ništa nije gotovo, čeka nas uzvrat protiv velike momčadi i protiv velikih igrača - rekao je Cholo.
 

Komentari (53)
  • Godin i Gimenez su tandem za koji se ne cuje...a marljivo rade i sute.

    21. 2. 2019,   11:12
  • I dalje dominacija Španjolskih klubova(nema tome kraja)...Engleska liga najjača👎...Juventus vise ni blizu nema tako dobru obranu kakvu je imao...

    21. 2. 2019,   09:21
  • Nisam fan juventusa ali dabogda im nabili 5 komada u uzvratu i svi skupa pred simeoneom nek si titraju jaja..

    21. 2. 2019,   14:46