Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simić uplatio donaciju Supetru za borbu protiv korona virusa

None Foto: Instagram/Screenshot 2

Stoper Hajduka ima obiteljsku kuću u Supetru na otoku Braču gdje provodi jako puno vremena. Zbog ljubavi prema gradu i otoku danas je uplatio vrijednu donaciju za borbu protiv korona virusa...

Brojnim sportašima koji u ova nesretna vremena financijski pomažu borbu protiv pošasti pandemije korona virusa priključio se i stoper Hajduka Stefan Simić koji je uplatio novac na račun Kriznog stožera grada Supetra na otoku Braču, gdje ima obiteljsku kući u kojoj vrlo često boravi.

POGLEDAJTE VIDEO

Novac je strogo namjenski, za nabavku svega što je potrebno za borbu protiv korona virusa. Stefan nije nikome govorio za donaciju i ona bi ostala tajna da mu javno nije zahvalila gradonačelnica Supetra Ivana Marković, koja je napisala:

Foto: Facebook/Screenshot

''Hvala našem Stefanu Simiću, hajdukovcu velikog srca na donaciji od 15 tisuća kuna Kriznom stožeru otoka Brača. Lijepo je znati da se Supetar i Brač vole i u ovim teškim trenutcima. Sredstva ćemo utrošiti na nabavku maski, higijenskih i ostalih potrepština za potrebe borbe protiv virusa''

 - Kao mali zavolio sam Hajduk jer sam svako ljeto dolazio na Brač, a od obiteljskog prijatelja dobio sam na poklon dres Stipe Pletikose koji i danas čuvam. U međuvremenu se ta ljubav produbila svakim novim dolaskom na ljeto na Brač i svakom novom utakmicom na koju sam dolazio na Poljud. Sad kad sam obukao dres Hajduka ispunio sam jedan od dječačkih snova  – kazao je Stefan nakon potpisa ugovora za Hajduk.

 

Komentari (9)
  • Svaka cast

    25. 3. 2020,   21:29
  • Možda zbog ljubavi njegovog oca Rade prema Zaprešiću, pošalje nešto i tamo!

    25. 3. 2020,   21:43
  • Ljepo od covjeka ali hvalit se sa time??? 2soma eu!!!bezimeni doniraju puno puno vise pa sute!!!!

    25. 3. 2020,   21:43
Message