Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simpatično ili odvratno? Vonn je mrkvu podijelila s - konjem

None Foto: screenshot/Instagram

Svoje slobodno vrijeme često provodi sa svojim psom Lucy, a voli i ostale životinje. Na Instagramu je podijelila video kako jede mrkvu s - konjem, čime je izazvala podijeljene reakcije

Američka skijašica Lindsey Vonn priprema se za vjerojatno svoju posljednju sezonu u Svjetskom kupu. U utrkama spusta, superveleslaloma i tek poneke alpske kombinacije koju FIS još nije uspio ukinuti, Vonn će loviti još četiri pobjede, kako bi se izjednačila s legendarnim Ingemarom Stenmarkom po broju pobjeda (86).

Svoje slobodno vrijeme često provodi sa svojim psom Lucy, a voli i ostale životinje. Na Instagramu je podijelila video kako jede mrkvu s - konjem, čime je izazvala podijeljene reakcije. 

Vonn često objavljuje i slike iz teretane. 33-godišnja skijašica naporno trenira, kako bi joj tijelo bilo spremno za velike napore tijekom zime, ali i zbog mnogobrojnih ozljeda, koje su je snašle tijekom karijere. S obzirom na njezin riskantan stil skijanja, što bolja prevencija ozljeda ključ je u postizanju njenog cilja.

 

Komentari (37)
  • Konj je najčistija životinja, čistiji od vecine ljudi.

    3. 8. 2018,   13:02
  • Eh da mi je biti konj...

    3. 8. 2018,   13:01
  • u čemu je problem?

    3. 8. 2018,   13:18