Obavijesti

Sport

Komentari 38

Sin legende Zvezde: Napali su me pijani roditelji u V. Gorici...

Sin legende Zvezde: Napali su me pijani roditelji u V. Gorici...
1

Trenera nogometaša Čukaričkog na međunarodnom turniru U-11 u Velikoj Gorici napali su roditelji igrača Hrvatskog dragovoljca, navodno alkoholizirani. Naš čitatelj kaže kako je sve prenapuhano

VIDEO

Nogometnu utakmicu limača Hrvatskog dragovoljca i srpskog kluba Čukaričkog na 10. međunarodnom turniru Alpas Cup u Velikoj Gorici obilježio je manji incident.

U osmini finala, nakon remija 1-1, o prolasku dalje odlučivali su penali, a onda su roditelji igrača Dragovoljca upali na teren i krenuli na Đorđa Aćimovića, šefa nogometne akademije Čukaričkog i sina legende Crvene zvezde Jovana Aćimovića.

- Moguće je da je riječ o nekim ratnim veteranima. Petorica su uletjela na teren, a ja sam ih pokušao smiriti. Krenuli su na mene, ali su svi ostali skočili na moju stranu. Mislim tu na roditelje drugih klubova, pa i Dinama. Spriječili su da dođe do fizičkog obračuna - rekao je Đorđe Aćimović za Kurir i dodao:

- Djeca su bila udaljena 10-15 metara. Bilo je napeto, ali su, srećom, prošla bez problema. Postojao je rizik da im se nešto dogodi, ne daj Bože. Treba više odgovornosti prilikom organizacije takvih događaja, pogotovo kad se zna da više ima problematičnih roditelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prigovarao je organizatorima

Iz organizacije turnira poručili su nam kako je do incidenta doista i došlo, ali da se radilo samo o verbalnom incidentu.

Kako doznajemo od čitatelja koji je bio na utakmici, Aćimović je nakon završetka prvog dijela utakmice sišao s tribina i prigovarao organizatorima zašto utakmicu nisu premjestili s pomoćnog na glavni teren jer je travnjak bio neravan. Roditelji su mislili da je u pitanju navijač i poručili su mu da se makne, što se i dogodilo.

Dragovoljac je prošao na penale, a strasti su se smirile pa se Aćimović, prenosi nam čitatelj, nakon turnira družio s domaćinima u dobroj atmosferi.

Svirala je himna Partizana

Organizatori nam kažu kako su dobili pohvale od djece te da su svirale himne svakog od osam najboljih klubova turnira, među kojima je bio i beogradski Partizan, što je vjerojatno raritet u Hrvatskoj. Sudjelovali su i limači Crvene zvezde.

Sudjelovala je i momčad australskih Hrvata, čiji je trener nahvalio organizaciju rekavši kako takvo što nisu iskusili ni u Brazilu ni u Portugalu.

Alpas Cup osvojila je bugarska akademija National iz Sofije pobijedivši Lokomotivu, a treće mjesto pripalo je nogometašima Osijeka koji su bili bolji od Partizana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića