Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Sin Mateo slavi golove Reala i govori: Ja Liverpool, ti Barça'

'Sin Mateo slavi golove Reala i govori: Ja Liverpool, ti Barça'
1

Trojica malih Messija stasaju u Leovoj obitelji i polako se upoznaju s čarima nogometa. A srednji sin Mateo (4) ima "žicu" za provokaciju pa živcira starijeg brata i tatu, otkrio je Lionel

VIDEO

Život u obitelji Messi nikako nije dosadan. Lionel (31) već čitavo desetljeće uveseljava svijet majstorijama na terenu, ali mora se nositi i s odgovornošću oca trojice sinova. Supruga Antonella (31) rodila je Thiaga (7), Matea (4) i Ciru (1).

Čini se kako je srednji sin Mateo jako razigrano dijete u obitelji koje voli provocirati braću, ali i oca.

- Ponekad, kad je televizija upaljena, Mateo se veseli Realovim golovima. Tiaga to živcira, a Mateo namjerno navija za Real kako bi ga provocirao - otkrio je argentinski nogometni reprezentativac.

Otkrivajući detalje o obiteljskom životu, Messi je ispričao i kako ga je Mateo nedavno bocnuo nakon ispadanja Barcelone od Liverpoola u Ligi prvaka. Imali su Katalonci 3-0 nakon prve utakmice polufinala, a onda su nestali u uzvratu na Anfieldu, izgubili 4-0 i oprostili se od natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)

- Jednom prilikom igrali smo se kod kuće i krenuli se tući. Mateo mi je rekao: "Ti si Barça, a ja Liverpool. Pobijedit ću te". Mora još puno toga naučiti - nasmijao se Messi u razgovoru za TyC Sports.

Leo se vratio u reprezentaciju nakon višemjesečnog izbivanja poslije Svjetskog prvenstva, u kojem su "gauči" doživjeli krah eliminacijom u osmini finala od kasnijih svjetskih prvaka Francuza. Argentince očekuje nastup na Copa Américi, koja se od 14. lipnja do 7. srpnja igra u Brazilu.

Za Messija je to jedna od posljednjih prilika da se dokopa velikog trofeja s reprezentacijom i ispere okus poraza u finalima kontinentalnog natjecanja 2007., 2015. i 2016. te Svjetskog prvenstva 2014. Doduše, s reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Svjetskom prvenstvu do 20 godina 2005., ali Copa je ipak koplje iznad.

- Odlazimo na natjecanje s istim uzbuđenjem, ali stvarnost govori da Argentina prolazi kroz proces promjena. To je prvo veliko natjecanje za većinu igrača, ali to ne znači da nećemo ići po trofej. Ipak, nismo kandidati kakvi smo bili nekad - rekao je Messi, koji ne osjeća umor uoči radnog ljeta:

- Umorniji sam i frustriraniji u glavi nego što sam fizički, najviše zbog ispadanja iz Lige prvaka. Posljednjih nekoliko godina igrao sam manje minuta i osjećam se jako dobro. Imam oko sebe skupinu ljudi kojoj je stalo da stvari ispadnu dobro, ne samo u nogometnom smislu.

Argentina je u skupini s Kolumbijom, Paragvajem i Katarom, koji je u četvrtak rano ujutro po našem vremenu izgubio od Brazila 2-0. U toj utakmici teško se ozlijedila najveća zvijezda te reprezentacije, Neymar (27).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...