Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Siniša mi je prije 19 godina platio operaciju i spasio život'

'Siniša mi je prije 19 godina platio operaciju i spasio život'
1

Prije 19 godina omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, napisala je Nikolina Radunović u emotivnoj poruci Siniši Mihajloviću...

VIDEO

Suze i eksplozija emocija. Tako je protekla presica u subotu na kojoj je srpski trener Siniša Mihajlović priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz nogometa. Te riječi potresle su nogometni svijet i mnogi njegovi bivši suigrači i kolege poslali su mu poruke podrške kako bi što lakše prošao kroz tešku borbu s bolešću koja ga očekuje. 

Siniša Mihajlović poznat je kao sjajan trener i veliki dobrotvorac koji je pomagao potrebitima kada god je stigao, a sad se javila i djevojka iz Srbije Nikolina Radunović kojoj je Mihajlović uplatio novce za operaciju srca zahvaljujući čemu je i ostala živa. 

Nikolina mu je poslala emotivnu poruku u kojoj mu je izrazila ljubav i podršku te nadu da će pobijediti agresivnu bolest.

- Jutro, 13. srpanj 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića - ‘Bolestan je', kažu, ‘vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, nogometaš, dobrotvor, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

- Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše. 

- Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Molit ću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao tisućama ljudi za svojih 50 godina - napisala je Nikolina srpskom treneru emotivnu poruku na Facebooku.

Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi...

Objavljuje Nikolina RadunovićSubota, 13. srpnja 2019.

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. 

Emotivnu poruku poslala je i Mihajlovićeva supruga, Talijanka Arianna. Na Instagramu je objavila zajedničku poruku uz riječi:

- Snage imamo mnogo, ali s vašom ljubavi postajemo nepobjedivi! Hvala vam svima od srca.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba