Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Siniša mi je prije 19 godina platio operaciju i spasio život'

None Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/INSTAGRAM

Prije 19 godina omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, napisala je Nikolina Radunović u emotivnoj poruci Siniši Mihajloviću...

Suze i eksplozija emocija. Tako je protekla presica u subotu na kojoj je srpski trener Siniša Mihajlović priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz nogometa. Te riječi potresle su nogometni svijet i mnogi njegovi bivši suigrači i kolege poslali su mu poruke podrške kako bi što lakše prošao kroz tešku borbu s bolešću koja ga očekuje. 

Siniša Mihajlović poznat je kao sjajan trener i veliki dobrotvorac koji je pomagao potrebitima kada god je stigao, a sad se javila i djevojka iz Srbije Nikolina Radunović kojoj je Mihajlović uplatio novce za operaciju srca zahvaljujući čemu je i ostala živa. 

Nikolina mu je poslala emotivnu poruku u kojoj mu je izrazila ljubav i podršku te nadu da će pobijediti agresivnu bolest.

- Jutro, 13. srpanj 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića - ‘Bolestan je', kažu, ‘vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, nogometaš, dobrotvor, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

- Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše. 

- Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Molit ću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao tisućama ljudi za svojih 50 godina - napisala je Nikolina srpskom treneru emotivnu poruku na Facebooku.

Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi...

Objavljuje Nikolina RadunovićSubota, 13. srpnja 2019.

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. 

Emotivnu poruku poslala je i Mihajlovićeva supruga, Talijanka Arianna. Na Instagramu je objavila zajedničku poruku uz riječi:

- Snage imamo mnogo, ali s vašom ljubavi postajemo nepobjedivi! Hvala vam svima od srca.

 

Komentari (66)
  • Ko sam ja da mu sudim ? Ja sam ta koja mu zelim da ozdravi potpuno, a ako je on podrzavao agresiju na moju Domovinu koju su gazili i rusili sve pred sobom , postoji neki veci sud ac od mene.!!!!!!

    15. 7. 2019,   20:13
  • Zapravo me baš briga tko je i što je radio prije ja sam samo pročitala da se čovjek bori sa opakom bolešću i žao mi je

    15. 7. 2019,   19:55
  • Kršćanski je zaželjeti dobro svakom čovjeku, tako i ja želim Siniši brzo ozdravljenje jer vjerujem da i on ima u sebi puno dobroga i prema nama Hrvatima. Dobro se sjećam onog razgovora između njega i Igora Štimca. Svatko ima pravo da voli svoj narod, a ne zločince, jer takve će Bog suditi.

    15. 7. 2019,   20:31