Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sjajne vijesti! Prosinečki nakon dvije operacije izašao iz bolnice

None Foto: SANTIAGO FERRERO

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine prvi je put operiran 23. studenog, a drugi put 1. prosinca, a od tada se nalazio na Odjelu intenzivne njege sve do prije nekoliko dana...

Robert Prosinečki danas napušta Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu, javlja bh. portal Klix.

Žuti je 23. studenog operiran prvi put zbog problema s tankim crijevom, a izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine početkom je mjeseca bio podvrgnut drugoj operaciji zbog sporog zarastanja rane.

Od tada se nalazio na Odjelu intenzivne njege, odakle je prije nekoliko dana pušten, a danas će napustiti bolnicu te će svoje liječenje nastaviti u okružju svog doma.

Iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nisu htjeli dati detaljnije odgovore o stanju svog izbornika, prenosi Klix.

Ranije imao problema sa želučanom bakterijom

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

- Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku - ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

- Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom Zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. 

-  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se - objasnio je tada Prosinečki.

 

Komentari (5)
  • barem si sad se doveo malo u red , manja trbusina bez gemista i 2 kutije cigareta, sad tak nastavi i sve bu ok

    14. 12. 2018,   13:07
  • Sretni izbornice i da se brzo i uspjesno oporavis.

    14. 12. 2018,   12:25
  • To ti tak kad te Mujo operira moraš dvaput pod nož.....

    14. 12. 2018,   13:47