Obavijesti

Sport

Komentari 11

Sjajni Dončić opet oduševljava! Zabio je nevjerojatnu tricu...

Sjajni Dončić opet oduševljava! Zabio je nevjerojatnu tricu...
1

Dončić: 'Samo je ušla. Bio je težak šut, al' ušla je. Ne znam što više komentirati'. Draymond Green: 'Taj mali... Bit će nam svima veliki problem. Ma šta bit će. Već je'!

VIDEO

Dallas Mavericks u crnoj su seriji od šest poraza zaredom, a svejedno su jedna od glavnih - pozitivnih priča NBA lige. Razlog je samo jedan. Ima dobro poznato ime i prezime.

Luka Dončić.

Slovenska tinejdžerska košarkaška senzacija igra više od pola sata po utakmici sa prosječnim učinkom od 19 poena, 7 skokova i 5 asistencija. U 31 tekmi, četiri double-doublea.

Dečku je 19 godina (28. veljače napunit će 20), rookie je i Amerika se ne može načuditi koliko je dobar europski prvak iz 'Dežele'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dallas gubi od Sunsa, Kingsa, Nuggetsa, Clippersa, Warriorsa, Blazersa. A Luka je iz kola u kolo među najboljim igračima večeri. Sinoć, u Portlandu, 121-118 za Blazerse nakon produžetka. Dončić: 23-11-6.

Produžetka ne bi ni bilo da Dončić nije 'izmislio' Play of the day. 'Suzu' koja se u obruč spustiča s vrha dvorane 0,6 sekundi prije kraja. Trica sa milijunima pregleda na netu.

Video pogledajte OVDJE

- Samo je ušla, bio je to težak šut. Ne znam što više komentirati. To nije bio prvobitni plan. Ipak, nadao sam se da će ući i ušla je - komentirao je Luka poslije tekme, a o seriji poraza Dallasa rekao ovo:

- Igrali smo protiv četiri momčadi koje su među najboljima u ligi. Naučili smo neke važne stvari jer smo bili blizu pobjede u svakoj utakmici, moramo samo naučiti kako da ih zatvorimo kada dođemo u takvu situaciju. Raspoloženje je dobro, mislim da ćemo početi pobjeđivati. Ovo je nova momčad, bit će sve u redu - izjavio je tinejdžer kojem su prognozirali da bi mogao biti NBA zvijezda kad fizički ojača, kad se navikne na najbolju ligu na svijetu, kad najprije shvati koliko je daleko od glavnih rola, bla, bla, bla...

A Dončić je došao i sve takav 'nejak', samo sa europskim iskustvom, neiskusan i mlađahan pokazao da je jedan od najboljih.

'Taj mali nam je svima problem'

Draymond Green je trostruki prvak s Warriorsima, poznat po dugom jeziku i sklonosti kritiziranju svih i svakoga. Po tome da se usred utakmice zna posvaditi sa vlastitim suigračima. Ne klincima s klupe nego frajerima kao što je Durant. A o Dončiću kaže ovo:

- Taj mali... Digao je Maverickse. Digao je cijeli Dallas. Bit će nam svima veliki problem. Ma šta 'bit će'... Već je! Gledao sam snimke prije nego što je došao u NBA i mislim si 'OK, dobar, al' možeš li isto što radiš u Euroleague napraviti i ovdje'? Odgovorio je. Svima. Može, dečko sve može. Užitak ga je gledati. Dobar je, jako. A s obzirom na godine, to će nam svima pokazivati jako dugo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka