Obavijesti

Sport

Komentari 9

Skače im po živcima: Van Gaal sumnja u igrače koje je doveo

Skače im po živcima: Van Gaal sumnja u igrače koje je doveo
1

Crveni vragovi trenutno se nalaze na petoj poziciji (s utakmicom manje) pet bodova iza gradskog rivala Cityja, odnosno Arsenala koji ima jednak broj bodova kao i 'građani'

VIDEO

Louisu van Gaalu navijači Manchester Uniteda spočitavaju niz pogrešnih odluka gdje se najviše ističu, po javnom mnijenju, promašeni transferi i posljedično, dosadna i jalova igra, posebno na Old Traffordu.

'Crveni vragovi' trenutačno se nalaze na petoj poziciji (s utakmicom manje) pet bodova iza gradskog rivala Cityja, odnosno Arsenala koji ima jednak broj bodova kao i 'građani', pa se za minimalni cilj (plasman u Ligu prvaka) tek moraju potući.

Součen s nizom kritika i pitanja medija, dao je svoje viđenje situacije u kojem u pitanje dovodi mentalitet svojih igrača.

- Igrači koji danas igraju za United nisu pobjednici jer nisu osvajali prvenstva. Nisu naviknuti na to da budu pobjednici. Matteo Darmian nije naviknut biti prvakom, a ni David de Gea nije nikada bio prvak - rekao je Van Gaal iako je De Gea osvojio prvenstvo u sezoni 2012/13.

- Memphis Depay je prošle godine bio prvak s PSV-om. Rooney i Carrick su bili prvaci možda jednom ili dvaput, ali danas je to takva situacija - rekao je Nizozemac pa zaključio:

- Kada sam preuzeo klub tu su bila šestorica igrača preko 32 godine, a u tom slučaju morate kupovati mlade igrače. Uostalom, takav je bio i plan. Međutim, baš i nije bilo previše dobrih mladih igrača na tržištu u tom trenutku. Morate razumjeti taj proces tranzicije, a mi smo u to isto vrijeme još u poziciji da izborimo Ligu prvaka te osvojimo FA Cup - smireno će Louis.

Postavlja se pitanje: Tko je u pravu? Slavni strateg koji ne odustaje od svojih teorija ni pod cijenu snažnih kritika sa svih strana ili navijači i mediji koje je teško zavarati? 

Posebno kad igra i rezultati Manchester Uniteda nisu u skladu s klupskim ambicijama i očekivanjima navijača, uz činjenicu da je baš Nizozemac potpisao spomenute Darmiana i Depaya što ga u svakom slučaju čini glavnim i odgovornim za kompletnu sliku kluba.

Strasti bi se trebale smiriti od ljeta kad bi vrelu klupu velikog engleskog kluba trebao preuzeti karizmatični Jose Mourinho...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka