Obavijesti

Sport

Komentari 186

Skandal! Hajdukovci piju, puše, kockaju i lijepe si pršut na čelo

Skandal! Hajdukovci piju, puše, kockaju i lijepe si pršut na čelo
1

Na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici - stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi Andre Fomitschow i Steliano Filip, od kojih se ne zna koji je gori

VIDEO

Par dana prije velikog derbija s Dinamom procurile su fotografije nekoliko Hajdukovih igrača kako goli do pasa igraju poker, piju i puše, a neki od njih pritom si lijepe fete pršuta na čelo. Na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici - stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi - Nijemac Andre Fomitschow i Rumunj Steliano Filip, od kojih se ne zna koji je gori.

Fotografiije na kojima se vidi alkohol, pepeljara, cigarete i oprema za poker navodno su friške, stare svega koji dan, ali kad god da su snimljene - fotografije hajdukovaca kako si u stilu Željka Keruma lijepe pršut na čelo i polugoli kartaju definitivno su neprimjerene i za očekivati je da će sudionici ovog skandala biti kažnjeni. 

A lijepo im je svoj trojici u Splitu. Vučur je tresnuo u treću njemačku ligu s Kaiserslauternom pa se spasio i potpisao za Hajduk gdje igra jako loše.

Vučur je ponudio traku Caktašu i Mikuliću, kako nitko od njih nije htio, stavio ju je sebi oko ruke. Morao se pred svima ispričati, kad ga je Zoran Vulić pitao zašto je uzeo traku mladom golmanu kad je on naredio da je ovaj ima.

Fomitschow je stigao iz nizozemske lige i više nego dobro je plaćen za ulogu pričuvnog lijevog beka.

Hajduk PFC Slavia Sofia

Filip se u Splitu ionako više naslikava po Instagramu nego što igra otkako ga je Hajduk kupio za 500.000 eura.

Rumunju je bivši trener ‘bilih’ Željko Kopić zamjerao što previše koristi blagodati Splita, sunce i more, a premalo razmišlja o nogometu pa je Steliano zbog viška kilograma više bio na klupi nego u igri.

Hajduk odmah reagirao

Kad smo kod igre, za one koji ne znaju, Hajduk je šestoplasirana momčad HNL-a i zaostaje  ogromnih 19 bodova za Dinamom kod kojeg gostuje u nedjelju u 15 sati.

‘Bili’ su već ispali iz Kupa i Vučur, Fomitschow, Filip i ekipa na dobrom su putu da ostvare najgori plasman Hajduka otkad je HNL-a.

Sramite se! Kakvi igrači, takvo i ponašanje, a klub im dao sve
Sramite se! Kakvi igrači, takvo i ponašanje, a klub im dao sve

Nakon objave fotografija, ekspresno su reagirali u Hajduku:

- HNK Hajduk je odmah po saznanju pokrenuo proces kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije te prema klupskom pravilniku unutar Kluba sve propuste i sankcionirati - objavio je splitski klub.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu