Obavijesti

Sport

Komentari 10

Skender: Što trebamo? Zabiti jedan gol i ne primiti nijedan...

Skender: Što trebamo? Zabiti jedan gol i ne primiti nijedan...
1

U prošloj su utakmici promijenili formaciju, ušli su nominalno u "našu formaciju", s trojicom iza. Mislim da sutra neće taktički iznenaditi, rekao je Skender pa dodao da nije bilo podcjenjivanja bugarske momčadi.

VIDEO

Nogometaše Osijeka u četvrtak od 20.45 igraju susret drugog pretkola Europske lige protiv CSKA. Bugari imaju prednost 1-0 iz prve utakmice, ali trener Dino Skender ne očajava. Pred Osječanima je bitna utakmica.

- Otkako sam ja došao svaka je utakmica povijesno. Pa tako i ova - nasmijao se trener Skender.

- Ušli smo u Sofiji pametno u utakmicu, tako ćemo i sutra, a nadam se da ćemo ovaj put imati i malo više sreće. Ipak, drugačija je situacija, CSKA ima prednost iz prve utakmice. Njima će biti lakše, a mi moramo loviti rezultat. Ne smijemo srljati jer oni naprijed imaju baš opasne igrače. Ne bi bilo smisla da nam prerano sve padne u gol.

Srpski strateg Ljupko Petrović u prvoj je utakmici neočekivano promijenio formaciju.

- U prošloj su utakmici promijenili formaciju, ušli su nominalno u "našu formaciju", s trojicom iza. Pretpostavili smo to. Mislim da sutra neće taktički iznenaditi - rekao je Skender pa dodao da nije bilo podcjenjivanja bugarske momčadi.

- Malo mi je bilo čudno kako se kroz prizmu dva-tri lošija rezultata o CSKA stekao jedan lošiji dojam. Mene njihovi lošiji rezultati nisu niti malo prevarili, oni su ozbiljna momčad. To je bila neka njihova sitna krizica koju su prošli. 

Osijek: Osijek i Sloboda Tuzla odigrali prijateljski susret

Skender apsolutno vjeruje u prolaz svoje momčadi.

- Bez obzira na poraz u Sofiji, dobio sam potvrdu da mi to možemo proći i nadam se da ćemo to sutra pokazati na terenu. 

Većih izostanaka ne bi trebalo biti.

- Vedran Jugović nije spreman, sutra uopće biti u zapisniku. Stalno imamo nekih manjih problema, pokušavamo nešto zakrpati, osvježiti. Nažalost njega nismo osposobili. Neće biti puno promjena u veznom redu. 

Ni igrači Osijeka ne planiraju se predati.

- Kad sam ušao u svlačionicu nakon poraza od CSKA vidio sam tugu u očima igrača, ali i odlučnost - rekao je Skender pa otkrio plan igre:

- Što mi moramo napraviti? Zabiti jedan gol u 90 minuta i ne primiti niti jedan. E, onda smo nešto napravili - završio je duhovito trener prvoligaša s Drave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe