Obavijesti

Sport

Komentari 21

Škoti tvrde: Gerrard poludio na Barišića i na ljeto ga prodaje...

Škoti tvrde: Gerrard poludio na Barišića i na ljeto ga prodaje...
1

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić našao se na tankom ledu u škotskom velikanu Glasgow Rangersu, javlja Daily Record. Trener Steven Gerrard zamjerio mu je nezalaganje na prijateljskoj utakmici

VIDEO

Nije dobra situacija za Bornu Barišića (26) u Glasgow Rangersima. Ako je vjerovati Škotima, Borna je svoje u dresu tog velikana - odigrao.

Problemi za hrvatskog reprezentativca počeli su još nakon posljednje reprezentativne akcije. Naime, Borna Barišić ozlijedio se na utakmici protiv Mađarske, a zbog ozljede je propustio derbi sa Celticom. Ljutili su se iz Rangersa zbog toga jer Bornu HNS nije odmah poslao u Glasgow na preglede, smatrali su Škoti da se ta ozljeda mogla na vrijeme sanirati.

Nakon toga Barišić više nije zaigrao za prvu momčad. Čvrsto prikovan za klupu čekao je priliku, a ona je došla u prijateljskoj utakmici protiv rezervne momčadi Liverpoola koja je završila 4-4, a po rezultatu je razvidno kako je curilo u obrani. Škotski Daily Record piše da je ta utakmica presudila Barišiću.

- Naravno da sam bio ljut. Pa gubili smo 0-4 od skupine klinaca. Svaki trener s kojim sam surađivao isto bi postupio. Nije smjelo doći do tog rezultata. Nije smjelo - nije mogao vjerovati trener Rangersa Steven Gerrard (38).

Europa League - Rangers Training

Dotaknuo se engleski stručnjak i igrača koji nisu briljirali.

- Ako postoje igrači koje ne trebam, lako je to riješiti, pokazat ću prema njima iskrenost i respekt. Ako postoji netko kome ne mogu osigurati minutažu, reći ću mu, a nakon toga budućnost nije u mojim rukama. Onda je sve na igračima, hoće li ostati i biti negdje oko momčadi ili će otići u potrazi za minutažom. Za mene to nije problem, pozvat ću ih u ured jednog po jednog i priopćiti mi da je to realnost - objasnio je Gerrard svoj prilično surov, ali efikasan način.

Raspada se osječka kolonija u Rangersima

Daily Record piše da je svoje odigrao i Albanac Eros Grezda (24) koji je ljetos iz Osijeka pristupio Rangersima. On je ove sezone muku mučio s ozljedama, a odigrao je samo 17 utakmica uz dva gola i jednu asistenciju.

Ako odu obojica značilo bi to raspad osječke kolonije koju bi, prema pisanju istog izvora, na ljeto trebao pojačati još jedan igrač Osijeka - Mirko Marić (23).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu