Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skube: S navijačima možemo do iznenađenja protiv Hrvata

None Foto: 24sata/ilustracija

Hrvati imaju odličnu reprezentaciju, no mi moramo pokušati iskoristiti to što se slabije vraćaju u obranu, otkrio je recept za pobjedu srednji vanjski Slovenije...

Slovenci je najavljuju kao utakmicu svih utakmica. Sudar s Hrvatskom njihovim je rukometašima uvijek 'crvena krpa' i posebno se 'nabriju' upravo na Balića i društvo. Bit će tako i danas iako priznaju da Hrvatska ima kvalitetniju reprezentaciju.

- Hrvati imaju odličnu reprezentaciju, no mi moramo pokušati iskoristiti to što se slabije vraćaju u obranu. S agresivnošću i brzinom im moramo zabiti puno golova, to je put prema našoj pobjedi - otkrio je recept za pobjedu slovenski organizator igre Sebastian Skube.

Naši sjeverni susjedi žalili su se na nedostatak sreće protiv Norveške, a s druge strane, pak, vjeruju kako je Hrvatska sretno pobijedila Island.

- Da, ali to je posljedica njihovog rejtinga u svijetu rukometa. Imaju velik broj svjetski poznatih igrača, a mi smo novi u tom svijetu i nemamo puno poznatih igrača. To se i u podsvijesti uvuče u glavu sudaca koji nama ne sude neke stvari, a Hrvatima bi iste stvari vjerojatno dosudili. Njima stoga sve ide po planu, a nama ipak ne - uvjeren je Skube da su ih suci i sreća koštali poraza od Norveške u prvom kolu.

Upravo poraz od Norveške teško im je pao, a Skube je potvrdio da je moral nakon te utakmice ipak malo pao. No, za razliku od Hrvatske, Slovenci imaju veliku potporu na tribinama.

- Zbog njih se u Srbiji osjećamo kao doma. S njima smo puno jači i lako možemo doći do iznenađenja protiv Hrvatske - zaključio je Skube za Siol.

Komentari (8)
  • Što se tiče navijača,pustite to ,uvijek je bilo budala kako sa jedne tako i sa druge strane...Navijači su u više navrata ključ svake pobjede...Mislim da večeras tako neće biti...5 razlike za nas. Za narod svoj.

    18. 1. 2012,   12:41
  • nemaju šanse janezi. idemo naši <3

    18. 1. 2012,   12:36
  • Slovenčad trkelja o sucima. Tko je hrvatskoj 2003 pomogao dok je u repki bio sve i jedan nepoznat igrač?

    18. 1. 2012,   12:37